10 anledningar att välja Penny

Penny är en virtuell operatör som tillhör Tele2. Det betyder i första hand två saker för dig som kund: låga priser och grym täckning. Ingen dålig start, men det finns betydligt fler saker som gör Penny till en unik mobiloperatör.

 

MobilabonnemangKommentarer
Pris / mån
Betyg

penny abonnemang

erbjudande Betala med kort – håll koll i appen
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Data: 3 - 40 Gb

fr. 99kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

 

1. Rabatt på abonnemang i 3 månader

Som ny kund får du 3 månader till halva priset. Med andra ord gott om tid att testa och se om du gillar Penny. Skulle du av någon anledning vilja byta abonnemang under tiden är det inga problem. Penny har nämligen 👇

 

2. Ingen bindningstid

Lika lätt som det är att skaffa ett mobilabonnemang hos Penny, lika lätt är det att byta eller avsluta det. Här tillkommer ingen bindningstid och ingen uppsägningstid heller.

Om du vill pausa ditt mobilabonnemang för att uppta det vid ett senare tillfälle går det också bra. Penny låter dig pausa ditt abonnemang i upp till ett år.

 

3. Spara surfen

Penny är generös när det kommer till villkoren för att spara surf. Du kan spara tre gånger så mycket surf som den som ingår i ditt abonnemang. För ett mobilabonnemang med 10 gigabyte surf betyder det alltså att du kan spara 30 gig.

 

4. Kombinera tjänster och spara mer

Grundtanken med Penny är att du som kund ska kunna skaffa flera olika tjänster hos dem, och administrera allt i en och samma app. Därför erbjuder de inte bara mobilabonnemang utan också bredband. Skaffar du båda får du bättre pris och håller koll på abonnemangen (och streamingtjänsten som ingår) via appen.

 

2. Streamingtjänst ingår i ett år

Visste du att Penny har en egen streamingtjänst, Penny Play? Den är måhända inte lika känd som Netflix eller Viaplay, men har faktiskt överraskande bra utbud av film och serier. Billig är den också, och helt gratis i ett år för dig som blir kund hos Penny!

 

6. Billigare för studenter

Som student får du halva abonnemangspriset i 8 (!) månader, och 40 gigabyte extrasurf som välkomstgåva. Ett av de bättre studenterbjudandena när den här artikeln skrivs.

 

7. Pennypott

Penny har en fiffig lösning för dig som vill använda mobilen utanför EU:s gränser eller ringa utomlands. Genom att fylla på din ”Pennypott” i appen håller du koll på samtalskostnaderna och slipper få otrevliga överraskningar i form av skyhöga telefonräkningar.

 

8. Tele2:s nät

Tele2 är ett av Sveriges i särklass bästa nät, vissa skulle till och med hävda att det är det bästa. Som Penny-kund använder du nätet på samma villkor som dyrare abonnemang med Tele2.

 

9. Betala med kort

Om du har betalningsanmärkningar kan det vara svårt att beviljas abonnemang hos vissa operatörer. Men inte hos Penny. De låter dig betala med ditt kontokort och tar således ingen kreditupplysning.

 

10. Surfa upp till 12 gigabyte inom EU

På resande fot inom EU får du surfa upp till 12 gigabyte med ditt Penny-abonnemang. Samtal och sms fungerar också precis som hemma utan att du behöver något extra.

 

MobilabonnemangKommentarer
Pris / mån
Betyg

penny abonnemang

erbjudande Betala med kort – håll koll i appen
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Data: 3 - 40 Gb

fr. 99kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information