Abonnemang iPad

Mobila bredband till surfplattor är någonting som kommit att bli både praktiskt och vanligt. Ett mobilt bredband till surfplattan innebär att du har ett specifikt abonnemang som gör att din surfplatta är tillgänglig var du än befinner dig, och du kan ständigt vara uppkopplad mot internet.

En surfplatta med tillgång till 4G anslutning, vilket är termen för den mobila anslutningen som mobila bredband surfar på, kan även kopplas upp mot ett vanligt WiFi. För att kunna ansluta surfplattan till det mobila nätverket så behöver du ett abonnemang eller kontantkort med mobilt bredband.

Mobilt bredband
Kommentarer
Pris / mån
Betyg
1. Hallon abonnemang
hallon abonnemang

erbjudande Bäst mobilt bredband
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande 50% rabatt i 3 mån!
erbjudande Data: 5 - 200 Gb

fr. 44 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
2. Chili abonnemang
chili abonnemang

erbjudande Tre:s nät
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Data: 50 Gb - Fri surf

fr. 249 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
3. Tre abonnemang
tre abonnemang

erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Surfa i EU som hemma
erbjudande Data: 15 Gb - Fri surf

fr. 149 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
4. Telenor abonnemang
mobilabonnemang tele2

erbjudande Minst 10 GB surf i EU/EES och Thailand
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Data: 40 Gb - Fri surf

fr. 249 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

Bäst abonnemang till iPad

Eftersom att de flesta iPad’s numera har stöd för 4G så ställer det lite andra krav på operatörerna som erbjuder mobilt bredband. Efter att ha testat olika mobila bredband så har vi kommit fram till att Telenor mobilt bredband är det som tar priset. Telenors mobila bredband stödjer 4G och upp till 100 Mbit/s hastighet, och de har dessutom bland de bästa täckningen och servicen i Norden.

Telenor är ett företag som snabbt klättrade från en utmanare till en av de bästa operatörerna i Sverige och idag äger de företag såsom Bredbandsbolaget, vilket ger extra trygghet när det kommer till mobilt bredband och internet.

Billigast abonnemang till iPad

Om du inte har tänkt att resa land och rike med din surfplatta, och du vet att platserna du oftast befinner dig på har bra täckning hos operatören Tre, då kan ett mobilt bredband från operatören Hallon vara en prisvärd lösning för ditt mobila bredband.

Hallon ägs av Tre och använder sig därför av deras mobilnät. Det gör att täckningen inte är lika bred som till exempel Telenors täckning, men där den fungerar är den stark. Hallon erbjuder det billigaste mobila bredbandet i Sverige, och de har dessutom bra villkor och generösa surfmängder.

Mobilt bredband till äldre surfplatta

Har du en äldre version av iPad så rekommenderar vi Hallons mobila bredband. SIM-kortet för det mobila bredbandet är speciellt utformat för äldre modeller och det är även operatören med det billigaste mobila bredbandet som Sverige har att erbjuda.

Operatörer som erbjuder abonnemang till iPad

De operatörer som erbjuder abonnemang för mobilt bredband är:

  • Hallon – Billiga och prisvärda
  • Chili – Prisvärda abonnemang med möjlighet till obegränsad surf
  • Telenor – Stabil täckning och bra utlandsvillkor
  • Tre – Stora surfvolymer i Sverige och EU
  • Tele2 – Abonnemang för obegränsad surf
  • Telia – Mycket god täckning
  • Net1 – Specialiserade och prisvärda

De olika operatörerna har olika prissättningar, hastigheter, datavolymer och villkor. Innan du beställer ett mobilt bredband rekommenderar vi att du kontrollerar hur operatörens täckningskarta ser ut där du oftast kommer att surfa på din surfplatta.
ipad

Om du ofta använder surfplattan utomlands så ska du se efter vilka villkor som operatören har för utlandssurf. Det kan skilja sig mellan olika operatörer huruvida du kan använda ditt mobila bredband utomlands eller inte.

Mobilt bredband via router

Om ni är flera som har en iPad och vill använda samma mobila bredband så kan du skaffa en router till ditt abonnemang. Det gör att flera användare kan ansluta sig till samma nätverk och fungerar precis likadant som en fast internetanslutning. Värt att tänka på är att ju fler enheter som är uppkopplade desto lägre hastighet upplever varje användare, och desto mer GB används.

Vi sammanfattar abonnemang till iPad

Det finns flera operatörer som erbjuder lämpliga mobila bredband till din iPad. Det finns däremot två operatörer som sticker ut och erbjuder riktigt bra abonnemang. Telenor har höga hastigheter och bra täckning, och de är långt ifrån dyrast på marknaden. Hallon är däremot en av de billigaste på marknaden, och du får riktigt mycket surf till ett lågt pris.

När du väljer operatör ska du tänka på hur täckningen ser ut där du tänkt använda surfplattan, vilka villkor, bindningstider och uppsägningstider operatörerna har, hur utlandssurfen ser ut samt om det är flera som ska använda det mobila bredbandet.