Abonnemang iPad

Mobila abonnemang för internet till surfplattor är någonting som har kommit på tapeten de senaste åren. Nu kan du inte längre bara använda din surfplatta ”offline” och med WiFi utan också specifikt köpa ett abonnemang som gör att din surfplatta är tillgänglig vart du än befinner dig, ständigt uppkopplad mot internet. Då marknaden av surfplattor domineras av i stort sett endast två märken (samsung tablet och iPad) så är det logiskt att vi testat och kommit fram till de bästa mobila bredbandet för just dessa två.

Bäst abonnemang iPad

Eftersom att de flesta iPad’s numera har stöd för 4G så ställer det lite andra krav på den operatör som erbjuder ett mobilt bredband. Vi har testat de bästa mobila bredbanden som finns på marknaden och kommit fram till att Telenor mobilt bredband är det som tar priset. Med stöd för 4G och upp till 100 Mbit/s hastighet i kombination med Nordens bästa täckning och service är det här det bästa mobila bredbandet för din iPad. Telenor är ett företag som snabbt klättrat som en av de bästa operatörerna i Sverige och äger företag såsom Bredbandsbolaget vilket ger en extrem trygghet.

*Har du en gammal version av din iPad så rekommenderar vi Hallon mobilt bredband som är speciellt utformat för äldre modeller och som är det billigaste mobila bredbandet Sverige har att erbjuda.