Bästa Mobiloperatörer

Här hittar du de bästa mobiloperatörerna i Sverige. Vi har samlat alla de olika operatörerna på ett ställe så att du enkelt kan jämföra och se vilken operatör som passar dig och dina behov bäst! Läs mer om alla mobiloperatörer i denna artikel.

Mobilabonnemang
Kommentarer
Pris / mån
Betyg
1. Hallon abonnemang
hallon abonnemang

fördel Bästa mobilabonnemanget
erbjudande 75% rabatt i 4 månader!
erbjudande 25-50 GB extra just nu!
erbjudande Data: 4 - 100 Gb

fr. 24 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
2. Vimla abonnemang
vimla mobilabonnemang

erbjudande50% rabatt i 4 månader!
erbjudande Oanvänd surf sparas
erbjudande Data: 3 - 100 Gb

fr. 50 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
3. Fello abonnemang
fello abonnemang

erbjudande Telias nät
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Data: 2 - 25 Gb

fr. 47,5

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
4. Telenor abonnemang
telenor abonnemang

erbjudande Surfa som hemma i 41 länder
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Data: 3 - obegränsat Gb

fr. 219 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
5. Halebop abonnemang
halebop abonnemang

erbjudande Sveriges nöjdaste kunder!
erbjudandeTelias nät
erbjudandeData: 4 - 40 Gb

fr. 99 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
6. Comviq abonnemang
comviq abonnemang

erbjudande Ingen öppningsavgift
erbjudande Fria samtal & sms
erbjudande Data: 5 - 40 Gb

fr. 145 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

Sveriges bästa mobiloperatörer

Här följer en lista på de bästa svenska operatörerna på marknaden just nu. Vi har listat dem utifrån priser, täckning, samtalsmängder, surfmängd, sms, mms, bindningstider, tillgänglighet, kundsupport, avgifter, sortiment, abonnemangsformer och flera andra parametrar. Här ser du listan:

1. Hallon operatör

Den operatör som kommit in och revolutionerat mobilmarknaden är lågprisoperatören Hallon. De dundrade in på marknaden och erbjöd fräckt billiga abonnemang, vilket de fortsätter med idag. Hos Hallon får du mest surf, sms och mms för pengarna och deras datatrafik går genom Tre:s välutbyggda och snabba mobilnät. Hallon har ingen bindningstid eller uppsägningstid och är mycket uppskattade bland sina kunder!

Mer information

2. Halebop operatör

Halebop hamnar som god tvåa på vår lista och de ägs av Telia. De använder således deras snabba och stora mobilnät vilket ger dig väldigt god täckning. Du har flera alternativ bland Halebops abonnemang, och du hittar alltid ba erbjudanden när det kommer till pris och surfmängd. Halebop är enkla att ha att göra med och har en bra kundsupport, vilket de är kända för. De ligger alltid i toppen av undersökningar vad gäller kundnöjdhet hos befintliga kunder!

Mer information

3. Fello operatör

Fello mobilabonnemang

Fello är en av de nyaste bland svenska operatörerna, och även de använder sig av Telias mobilnät. De har en form av abonnemang och du väljer beroende på hur stor surfmängd du vill ha varje månad.

Med Fello har du inget krångel, och alla abonnemang ger fria samtal, sms/mms. De arbetar med fast pris och utan dolda avgifter. Enkelt och prisvärt!

Mer information

4. Vimla operatör

Vimla ägs av Telenor och använder sig således av deras snabba och stora mobilnät. De är ett bra alternativ som placerar sig som 4:a på vår lista trots att de startade 2014. Vimla har många bra alternativ på rena abonnemang och erbjuder rabatter till barn, pensionärer och studenter.

Vimla är ett bra lågprisalternativ där enkelhet och schyssta villkor är grundidén. Lyckas du värva en vän med hjälp av din tipslänk så får både du och vännen rabatt på era månadskostnader.

Mer information

5. Comviq operatör

Comviq är en av de mest kända mobiloperatörerna i Sverige, och eftersom det är lågprisoperatören som funnits längst på marknaden så är det inte så konstigt. Comviq var först ut med att släppa kontantkort i Sverige.

Idag ägs de av Tele2 och är kända för bra villkor, snabbt mobilnät, låga priser och stort utbud av abonnemang och kontantkort. Svenskt kvalitetsindex har utsett Comviq till bästa mobiloperatör flera gånger.

Mer information

6.  Tele2 operatör

Tele2 är en av de fyra stora operatörerna i Sverige. De erbjuder mobilabonnemang, kontantkort, mobila bredband och mobiltelefoner. De är en stabil partner som har lösningar för privatpersoner såväl som för företagare.

Vill du ha ett billigare alternativ än Tele2 så väljer du Comviq då de ägs av Tele2 och använder sig av samma mobilnät. Comviq riktar sig dock enbart mot privatpersoner.

Mer information

7. Telia operatör

Telia hade länge monopol på all mobilkommunikation i Sverige, och tack vare detta så är de än idag en av de största operatörerna i landet. Telia är en helhetsleverantör av mobil- och kommunikationslösningar och de har nästan allt inom telekommunikation och mobiltelefoni i sitt sortiment.

Flera operatörer använder sig av Telias stora nät, och det är känt sedan länge att Telia har Sveriges största täckning (även om många operatörer knappar in). Prismässigt har de dock släpat efter, och du får betala betydligt mer för att bli kund hos Telia. Allt fler väljer Fello eller Halebop, två lågprisoperatörer som går i Telias mobilnät. Telia har dock ett enormt helhetsutbud för alla typer av telekommunikationslösningar, både för privatpersoner och företag.

 

8. Tre operatör

Tre var uppstickaren som blev en av de fyra stora mobilbolagen i landet. Tre är en stor spelare och har funnits på den svenska mobilmarknaden i hela 10 år. De har ett brett sortiment och erbjuder mobilabonnemang, mobilt bredband, kontantkort, mobiltelefoner och surfplattor.

De har ett erkänt snabbt nät och äger operatören Hallon, Tre:s lågprisalternativ. Tre har både stora och små abonnemang och kontantkort för mobiltelefoner och mobila bredband. Det är en av de generösaste operatörerna när det kommer till fri roaming inom EU.

Mer information

9. My Beat operatör

mybeat mobilabonnemang

Operatören My Beat är en ny och spännande mobiloperatör. De har låga priser, snabb surf och bra service, vilket har gjort dem väldigt populära bland kunderna. Hos My Beat kan du köpa en begagnad mobiltelefon tillsammans med ditt abonnemang. Likt många andra lågprisalternativ så använder sig My Beat av Telias nät. Täckningen är alltså ingenting som du kommer att ha problem med.

Trots att det fortfarande är en hyfsat okänd operatör så tar My Beat allt fler marknadsandelar, och vill du prova en ny mobiloperatör så är My Beat ett bra alternativ.

Bästa Mobiloperatörerna

Som du säkerligen märkt så finns det flera olika operatörer som du kan välja mellan. Detta gör att vi är säkra på att det finns en operatör som passar just dig. Det kan dock vara svårt att jämföra operatörerna mellan varandra, och därför har vi samlat operatörer på en och samma sida. Det gör att det är betydligt enklare för dig att välja det bästa abonnemanget, mobila bredbandet eller kontantkortet.

Du kan välja mellan Hallon, Tre, Vimla, Halebop, Comviq, Fello, Telia, My Beat, Tele2 och flera andra. Flera av dessa operatörer arbetar med fria samtal, fria sms, fria mms, inga bindningstider, inga uppsägningstider, fritt från startavgifter och inga fakturaavgifter. Du kan även köpa till en surfplatta, router eller mobiltelefoner hos flera av företagen.

Rätt val

Välj bland operatörerna i listan ovan. Vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med ditt val. De är alla kända operatörer med flera års erfarenhet av telekommunikation. Flera operatörer erbjuder även surfplattor, modem, routrar och mobiltelefoner tillsammans med abonnemangen eller helt utan abonnemang.

Sveriges basta mobiloperatorer

Välja mobiloperatör

Genom att samla alla operatörer på en och samma sida så hoppas vi att det blir enklare för dig att välja rätt operatör och abonnemang. Alla operatörer har sina fördelar och nackdelar. Vilken som är bäst beror alltså på vad du söker. Klicka dig vidare in på operatörens hemsida för att få mer information om deras villkor, erbjudande och abonnemang.

Fördelar svenska mobiloperatörer

Hallon – Bäst erbjudande vad gäller surfmängd som inkluderas i priset. Bäst prisbild!

Halebop – Mobiloperatören är en av de operatörer som verkligen gått hem hos ungdomarna i Sverige. Enkla och bra villkor med ett brett sortiment.

Fello – Detta är en operatör som verkligen satsat på enkelheten i abonnemang, priser, surfmängder och villkor. Ett bra val helt enkelt, för enkelt är deras ledord!

Vimla – Mobiloperatör med låga priser som använder sig av Telenors mobilnät. Bra rabatter för studenter, barn och pensionärer och extra billiga abonnemang genom tipsrabatter.

Comviq – Comviq ligger högt upp på listan över kända mobiloperatörer. De har verkligen satt sitt varumärke hos kunderna. De är ett bra val när det gäller variation av abonnemang och kontantkort, och inget är hiskligt dyrt heller. Väldigt populära i kundundersökningar.

My Beat – En ny uppstickare bland operatörerna. Lågt pris, snabb surf och bra service har gjort My Beat till en mobiloperatör som platsar på denna lista.

Tele2 – En stor stabil partner inom kommunikation. Var tidigt ute med abonnemang, kontantkort, mobila bredband och andra lösningar både för privatpersoner och företag.

Telia – Telia var tidigare den enda operatören i landet. De hade statligt monopol i Sverige och då var namnat Televerket. Idag är de störst på IT lösningar. De levererar bra lösningar, men har tyvärr inte inte hängt med de andra operatörerna prismässigt.

Tre – En av de stora operatörerna i landet. Snabbt mobilnät, brett sortiment och stabil operatör med eget nät. Ett bra val, speciellt för dig som vill surfa supermycket utomlands.

Jämför mobiloperatör

För att du som konsument ska hitta rätt val till bästa pris så jämför vi ständigt de olika operatörerna mellan varandra, och sen tar vi fram de bästa alternativen på abonnemang, mobilt bredband och kontantkort.

Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig att hitta den bästa operatören för dina behov. Vi uppdaterar vår sajt ofta så att du ska få rätt information och kunna göra ett bra val.

Lycka till val av rätt mobiloperatör!