ClickCease
Bästa mobilabonnemnaget logo
Vimla Black Friday
Vimla Black Friday

Bästa Mobiloperatörer

Här hittar du de bästa mobiloperatörerna i Sverige. Vi har samlat alla de olika operatörerna på ett ställe så att du enkelt kan jämföra och se vilken operatör som passar dig och dina behov bäst! Läs mer om alla mobiloperatörer i denna artikel.

Mobilabonnemang
Kommentarer
Pris / mån
Betyg
1. Hallon abonnemang
hallon abonnemang

fördel Bästa mobilabonnemanget
erbjudande90% rabatt i 3 månader!
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Data: 4 - 100 Gb

fr. 9 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information

2. Chili abonnemang
chili abonnemang

erbjudande Viaplay ingår i 3 månader!
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Data: 6 gb - Fri surf

fr. 149 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
3. Vimla abonnemang
vimla mobilabonnemang

erbjudande90% rabatt i 3 månader!
erbjudande Oanvänd surf sparas
erbjudande Data: 3 - 100 Gb

fr. 10 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
4. Halebop abonnemang
halebop abonnemang

erbjudandeBlack Week: Mobilen på köpet!
erbjudande Telias mobilnät
erbjudande Data: 2 - 60 Gb

fr. 99 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
5. Katshing abonnemang
katshing abonnemang

erbjudande Rabatt första månaden!
erbjudande Tele2:s mobilnät
erbjudande Data: Fri surf

fr. 74 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

Sveriges bästa mobiloperatörer

Här följer en lista på de bästa svenska operatörerna på marknaden just nu. Vi har listat dem utifrån priser, täckning, samtalsmängder, surfmängd, sms, mms, bindningstider, tillgänglighet, kundsupport, avgifter, sortiment, abonnemangsformer och flera andra parametrar. Här ser du listan:

1. Hallon

Den operatör som kommit in och revolutionerat mobilmarknaden är lågprisoperatören Hallon. De dundrade in på marknaden och erbjöd fräckt billiga abonnemang, vilket de fortsätter med idag. Hos Hallon får du mest surf, sms och mms för pengarna och deras datatrafik går genom Tre:s välutbyggda och snabba mobilnät. Hallon har ingen bindningstid eller uppsägningstid och är mycket uppskattade bland sina kunder!

Mer information

2. Halebop

Halebop hamnar som god tvåa på vår lista och de ägs av Telia. De använder således deras snabba och stora mobilnät vilket ger dig väldigt god täckning. Du har flera alternativ bland Halebops abonnemang, och du hittar alltid ba erbjudanden när det kommer till pris och surfmängd. Halebop är enkla att ha att göra med och har en bra kundsupport, vilket de är kända för. De ligger alltid i toppen av undersökningar vad gäller kundnöjdhet hos befintliga kunder!

Mer information

3.Vimla

Vimla ägs av Telenor och använder sig därför av deras snabba och stora mobilnät. De är ett bra alternativ som placerar sig som 3:a på vår lista trots att de startade 2014. Vimla har många bra alternativ på rena abonnemang och erbjuder rabatter till barn, pensionärer och studenter.

Vimla är ett bra lågprisalternativ där enkelhet och schyssta villkor är grundidén. Lyckas du värva en vän med hjälp av din tipslänk så får både du och vännen rabatt på era månadskostnader.

Mer information

4. Katshing

Katshing är en nykomling bland svenska virtuella operatörer, och det som imponerar mest är att de lyckats hitta en nisch som ingen av konkurrenterna kan matcha, nämligen lågprisabonnemang med fri surf. Fram tills nu har det framstått som en omöjlig kombination, men Katshing gör det faktiskt möjligt. Att abonnemangen är utan bindningstid och att de använder sig av Tele2:s nät är rejält med grädde på moset.

Mer information

5. Fello

Fello är en av de nyaste bland svenska operatörerna, och de använder sig av Telias mobilnät. De har en form av abonnemang och du väljer beroende på hur stor surfmängd du vill ha varje månad.

Med Fello har du inget krångel, och alla abonnemang ger fria samtal, sms/mms. De arbetar med fast pris och utan dolda avgifter. Enkelt och prisvärt!

Mer information

6. Chili

Chili är en annan nykomling som placerar sig relativt högt på vår lista. Detta gör de genom att erbjuda prisvärda abonnemang utan bindningstid (särskilt abonnemanget med fri surf står sig väl i konkurrensen) och en kundtjänst som finns tillgänglig dygnet runt, årets alla dagar! Chili har dessutom börjat sälja både nya och begagnade iPhone-lurar i sin webbutik, som med fördel delbetalas tillsammans med något av deras abonnemang.

Mer information

7. Penny

Tele2-ägda Penny introducerades tidigt under 2020 och konkurrerar på lågprismarknaden. De erbjuder mobilabonnemang till bra priser och går i Tele2:s nät, men det är inte främst det som gör dem intressanta. Allt som har med abonnemanget sköts nämligen via en app, oavsett om det handlar om att köpa extrasurf, upp- eller nedgraderat abonnemang, hålla koll på förbrukning, betala räkningen med ditt betalkort eller kontakta kundtjänst. Har du dessutom bredband och streamingtjänst från Penny får administreras även de från samma app. Dessutom får du fler gigabyte data till ditt mobilabonnemang om du kombinerar mobil och bredband.

Mer information

8. A3

I kulisserna bakom A3 finns många års erfarenhet i branschen. Företages vision är att ständigt utveckla det digitala livet så att det förenklar och förbättrar vår vardag. A3 erbjuder mobilabonnemang, bredband via fiber, mobilt bredband, hemtelefoni och en rad andra tjänster inom IT och telefoni. Deras mobilabonnemang finns till bra priser och med fina surfmängder. Det är enkelt att anpassa abonnemangen efter egna önskemål. Man kan till exempel själv välja om man vill ha ett abonnemang med bindningstid eller inte. Har man ett mobilabonnemang, eller ett mobilt bredband, från A3 använder man Telenors mobilnät.

Mer information

9. Comviq

Comviq är en av de mest kända mobiloperatörerna i Sverige, och eftersom det är lågprisoperatören som funnits längst på marknaden så är det inte så konstigt. Comviq var först ut med att släppa kontantkort i Sverige.

Idag ägs de av Tele2 och är kända för bra villkor, snabbt mobilnät, låga priser och stort utbud av abonnemang och kontantkort. Svenskt kvalitetsindex har utsett Comviq till bästa mobiloperatör flera gånger.

Mer information

10.  Tele2

Tele2 är en av de fyra stora operatörerna i Sverige. De erbjuder mobilabonnemang, kontantkort, mobila bredband och mobiltelefoner. De är en stabil partner som har lösningar för privatpersoner såväl som för företagare.

Vill du ha ett billigare alternativ än Tele2 så väljer du Comviq då de ägs av Tele2 och använder sig av samma mobilnät. Comviq riktar sig dock enbart mot privatpersoner.

 

11. Telia

Telia hade länge monopol på all mobilkommunikation i Sverige, och tack vare detta så är de än idag en av de största operatörerna i landet. Telia är en helhetsleverantör av mobil- och kommunikationslösningar och de har nästan allt inom telekommunikation och mobiltelefoni i sitt sortiment.

Flera operatörer använder sig av Telias stora nät, och det är känt sedan länge att Telia har Sveriges största täckning (även om många operatörer knappar in). Prismässigt har de dock släpat efter, och du får betala betydligt mer för att bli kund hos Telia. Allt fler väljer Fello eller Halebop, två lågprisoperatörer som går i Telias mobilnät. Telia har dock ett enormt helhetsutbud för alla typer av telekommunikationslösningar, både för privatpersoner och företag.

 

12. Tre

Tre var uppstickaren som blev en av de fyra stora mobilbolagen i landet. Tre är en stor spelare och har funnits på den svenska mobilmarknaden i hela 10 år. De har ett brett sortiment och erbjuder mobilabonnemang, mobilt bredband, kontantkort, mobiltelefoner och surfplattor.

De har ett erkänt snabbt nät och äger operatören Hallon, Tre:s lågprisalternativ. Tre har både stora och små abonnemang och kontantkort för mobiltelefoner och mobila bredband. Det är en av de generösaste operatörerna när det kommer till fri roaming inom EU.

Mer information

13. Telness

För företagare som inte vill betala för mycket för företagsabonnemang, men samtidigt vill få smarta digitala lösningar, exempelvis för webbmöte, eller nödvändiga funktioner som mobil växel, så finns Telness. Att de till skillnad mot de allra flesta andra mobiloperatörer fokuserar helt på företagsmarknaden gör att de kan erbjuda riktigt bra kvalitet på sina tjänster. Förutom riktigt bra priser på företagsabonnemang så har de också kundtjänst som garanterar att svara inom en minut! Dessutom använder de sig av Telias nät, vilket även det är en kvalitetsstämpel.

Mer information

14. My Beat

mybeat mobilabonnemang

Operatören Mybeat har låga priser, snabb surf och bra service, vilket har gjort dem väldigt populära bland kunderna. Hos Mybeat kan du köpa en begagnad mobiltelefon tillsammans med ditt abonnemang. Dessutom så använder sig Mybeat av Telias nät. Täckningen är alltså ingenting som du kommer att ha problem med.

Bästa Mobiloperatörerna

Som du säkerligen märkt så finns det flera olika operatörer som du kan välja mellan. Detta gör att vi är säkra på att det finns en operatör som passar just dig. Det kan dock vara svårt att jämföra operatörerna mellan varandra, och därför har vi samlat operatörer på en och samma sida. Det gör att det är betydligt enklare för dig att välja det bästa abonnemanget, mobila bredbandet eller kontantkortet.

Du kan välja mellan Hallon, Tre, Vimla, Halebop, Comviq, Fello, Telia, My Beat, Tele2 och flera andra. Flera av dessa operatörer arbetar med fria samtal, fria sms, fria mms, inga bindningstider, inga uppsägningstider, fritt från startavgifter och inga fakturaavgifter. Du kan även köpa till en surfplatta, router eller mobiltelefoner hos flera av företagen.

Rätt val

Välj bland operatörerna i listan ovan. Vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med ditt val. De är alla kända operatörer med flera års erfarenhet av telekommunikation. Flera operatörer erbjuder även surfplattor, modem, routrar och mobiltelefoner tillsammans med abonnemangen eller helt utan abonnemang.

Sveriges basta mobiloperatorer

Välja mobiloperatör

Genom att samla alla operatörer på en och samma sida så hoppas vi att det blir enklare för dig att välja rätt operatör och abonnemang. Alla operatörer har sina fördelar och nackdelar. Vilken som är bäst beror alltså på vad du söker. Klicka dig vidare in på operatörens hemsida för att få mer information om deras villkor, erbjudande och abonnemang.

Fördelar svenska mobiloperatörer

Hallon – Bäst erbjudande vad gäller surfmängd som inkluderas i priset. Bäst prisbild!

Halebop – Mobiloperatören är en av de operatörer som verkligen gått hem hos ungdomarna i Sverige. Enkla och bra villkor med ett brett sortiment.

Fello – Detta är en operatör som verkligen satsat på enkelheten i abonnemang, priser, surfmängder och villkor. Ett bra val helt enkelt, för enkelt är deras ledord!

Vimla – Mobiloperatör med låga priser som använder sig av Telenors mobilnät. Bra rabatter för studenter, barn och pensionärer och extra billiga abonnemang genom tipsrabatter.

Comviq – Comviq ligger högt upp på listan över kända mobiloperatörer. De har verkligen satt sitt varumärke hos kunderna. De är ett bra val när det gäller variation av abonnemang och kontantkort, och inget är hiskligt dyrt heller. Väldigt populära i kundundersökningar.

Penny– En innovativ operatör som gör det enkelt att genom en app hålla koll på allt som rör mobilabonnemanget och andra abonnemang som tecknas genom dem. Bra priser och bra täckning genom Tele2.

Katshing – Ingen annan operatör på den svenska marknaden erbjuder abonnemang med fri surf så billigt som Katshing. Rankas högt på Trustpilot, har ingen bindningstid på abonnemangen och går i Tele2:s nät.

Chili – Mobilabonnemang, mobilt bredband, Viaplay och försäljning av nya och begagnade mobiltelefoner. Chili erbjuder abonnemang i olika storlekar till bra priser. Även abonnemang med fri surf. Chili har även kundtjänst som finns tillgänglig via chatt dygnet runt, året om.

A3 –  Mobilabonnemang, mobilt bredband och bredband via fiber. A3s abonnemang kommer i många storlekar och med många val. De har en hängiven kundtjänst som finns tillgänglig över telefon. Lösningar för både privatpersoner och företag.

My Beat – Lågt pris, snabb surf och bra service har gjort My Beat till en mobiloperatör som platsar på denna lista.

Tele2 – En stor stabil partner inom kommunikation. Var tidigt ute med abonnemang, kontantkort, mobila bredband och andra lösningar både för privatpersoner och företag.

Telia – Telia var tidigare den enda operatören i landet. De hade statligt monopol i Sverige och då var namnat Televerket. Idag är de störst på IT lösningar. De levererar bra lösningar, men har tyvärr inte inte hängt med de andra operatörerna prismässigt.

Tre – En av de stora operatörerna i landet. Snabbt mobilnät, brett sortiment och stabil operatör med eget nät. Ett bra val, speciellt för dig som vill surfa supermycket utomlands.

Telness – Detta är operatören för den som behöver företagsabonnemang. Telness utmanar jättarna genom att satsa allt sitt krut på företagsmarknaden, med smarta digitala lösningar, bra kundservice och låga priser. Allt i Telias pålitliga nät.

Jämför mobiloperatör

För att du som konsument ska hitta rätt val till bästa pris så jämför vi ständigt de olika operatörerna mellan varandra, och sen tar vi fram de bästa alternativen på abonnemang, mobilt bredband och kontantkort.

Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig att hitta den bästa operatören för dina behov. Vi uppdaterar vår sajt ofta så att du ska få rätt information och kunna göra ett bra val.

Lycka till val av rätt mobiloperatör!

Hallon Black Friday