Bästa Mobiloperatörer

Här hittar du de bästa mobiloperatörerna i Sverige. Vi har samlat alla de olika operatörerna på ett ställe, så du kan jämföra och se vilken som passar dig och dina behov bäst! Läs mer om alla mobiloperatörer här nedan:

Mobilabonnemang
Kommentarer
Pris / mån
Betyg
1. Halebop abonnemang
halebop abonnemang

erbjudande Bästa mobilabonnemanget
erbjudandeTelias nät
erbjudande 4G stöd

fr. 99 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
2. Hallon abonnemang
hallon abonnemang

fördel Prisvärt abonnemang
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Ingen uppsägningstid
erbjudande Låg månadskostnad

fr. 49 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
3. Vimla abonnemang
vimla mobilabonnemang

erbjudandeTips en vän för 10 kr rabatt/månad
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Ingen uppsägningstid

fr. 50 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
4. Telenor abonnemang
telenor abonnemang

erbjudande Sveriges bästa nät
erbjudande Täckningsgaranti
erbjudande Fria samtal & sms

fr. 219 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
5. Comviq abonnemang
comviq abonnemang

erbjudande Studentrabatt
erbjudande Ingen öppningsavgift
erbjudande Fria samtal & sms

fr. 145 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
6. Tre abonnemang
tre abonnemang

erbjudande Bäst täckning i storstad
erbjudande Fria samtal vid fast pris
erbjudande Snabbast surf

fr. 179 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
7. Tele2 abonnemang
mobilabonnemang tele2

erbjudande Fria samtal och sms inom Sverige
erbjudande 9 st extra datakort
erbjudande Upp till obegränsad surf

fr. 199 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

Sveriges bästa mobiloperatörer

Här kommer så listan på de bästa svenska operatörerna på marknaden just nu. Vi har listat dem utifrån priser, täckning, samtalsmängder, surfmängd, sms, mms, bindningstider, tillgänglighet, kundsupport, avgifter, sortiment, abonnemangsformer och flera andra parametrar. Här ser du listan:

1. Hallon operatör

Den operatör som ligger i topp just nu är utan tvekan Hallon. De är aggressiva vad gäller erbjudanden och har bäst villkor och priser av alla de svenska operatörerna helt klart! Du får mest surf, sms och mms för pengarna hos Hallon och de har alla sin datatrafik i Tre väl utbyggda och snabba mobilnät. Hallon har ingen bindningstid eller uppsägningstid och är mycket populära bland sina kunder! Ett perfekt val!

Mer information

2. Halebop operatör

Halebop hamnar som god tvåa på vår lista och de ägs av Telia. De använder således deras snabba och stora mobilnät. Du har flera alternativ bland Halebops abonnemang som är riktigt bra vad gäller pris och surfmängder. De är enkla att ha att göra med och har en bra support som de är kända för! De ligger alltid i toppen av undersökningar vad gäller kundnöjdhet!

Mer information

3. Fello operatör

Fello mobilabonnemang

Fello är en av de nya svenska operatörerna och går i Telias mobilnät. De har ett abonnemang som du själv väljer efter den surfmängd du vill erhålla. Enkelt och prisvärt! Med Fello har du inget krångel. De arbetar med fast pris och inga dolda avgifter! Bäst alternativ då du vill använda Telias nät! .

Mer information

4. Vimla operatör

Vimla ägs av Telenor och går således i deras snabba och stora mobilnät. De är ett bra alternativ helt klart och placerar sig som 4:a på vår lista trots att de startades 2014. Vimla har flera bra alternativ och erbjuder rabatter till barn, pensionärer samt studenter. Ett riktigt bra lågprisalternativ. Du kan skräddarsy ditt eget abonnemang på Vimlas hemsida efter dina egna behov. Enkelhet och bra priser är deras tanke!

Mer information

5. Comviq operatör

Comviq är en av de mest kända mobiloperatörerna i Sverige. De är Comviq som släppte det första kontantkortet. De ägs av Tele2 och är kända för bra villkor, snabbt mobilnät och låga priser. De har blivit utsedda till bästa mobiloperatör flera gånger av Svenskt kvalitetsindex. Comviq är ett bra val helt klart!

Mer information

6.  Tele2 operatör

Tele2 är stor och en bland de 4 största operatörerna i Sverige. Tele2 erbjuder mobilabonnemang, flera kontantkort och mobila bredband. De är en stabil partner och har lösningar såväl för privatpersoner som för företagare. Vill du ha ett billigare alternativ, så väljer du Comviq som ägs av Tele2. Comviq riktar sig dock enbart mot privatpersoner.

Mer information

7. Telia operatör

Telia hade länge monopol i Sverige vad gäller all form av mobilkommunikation och är den största operatören i Sverige.  Telia är en bred mobiloperatör och de har nästan allt vad gäller telekommunikation i sitt sortiment. Flera andra opertaörer använder sig av Telias stora nät. De har inte hängt med prismässigt och skall du använda Telias nät, så välj Fello eller Halebop som går i Telias mobilnät. Halebop siktar in sig enbart på privatpersoner så skall du använda företagstjänster är Telia bra, men lite dyra.

Läs mer

8. Tre operatör

Tre var uppstickaren som blev en av de 4 stora mobilbolagen i landet. Tre är en stor spelare och har funnits i hela 10 år på den svenska mobilmarknaden. De har ett brett sortiment och erbjuder mobilabonnemang, mobilt bredband samt kontantkort. De har ett erkänt snabbt nät och äger Hallon, som är Tre,s lågprisalternativ. Tre har stora abonnemang vad gäller surfmängder både på mobilabonnemang, kontantkort samt för sina mobila bredband.

Mer information

9. My Beat operatör

mybeat mobilabonnemang

Operatören My Beat är en ny tuff och spännande operatör bland de nya svenska mobiloperatörerna. Låga priser, snabb surf och bra service har gjort dem populära hos sina kunder. De tar ständigt nya marknadsandelar och är ett bra val när du vill byta till ny mobiloperatör.

Bästa Mobiloperatörer

Det finns som du säkert redan vet en stor mängd operatörer i Sverige som du kan välja mellan. Det finsn en operatör som passar dig och dina behov, det kan vi nog lova. Vi har samlat alla operatörer här för att göra det enklare för dig att välja bästa abonnemang, mobilt bredband eller kontantkort.

Du kan välja mellan, Hallon, Tre, Vimla, Halebop, Comviq, Fello, Telia, Telenor och flera andra. Flera av dessa operatörer arbetar med fria samtal, fria sms, fria mms, utan bindningstider, utan uppsägningstider, startavgifter och fakturaavgifter. Du kan även köpa till surfplatta, routrar eller mobiltelefoner hos flera av företagen.

Rätt val

Välj bland de här ovan i listan, så är vi nästan säkra på att du kommer bli nöjd med ditt val. De är alla kända operatörer med många års erfarenhet av telekommunikation och service på hög nivå. Vi har samlat operatörerna för att göra det så enkelt som möjligt för dig att välja abonnemang, mobilt bredband eller kontantkort. Flera operatörer erbjuder även surfplattor, modem, routrar och mobiltelefoner tillsammans med abonnemangen eller separat.

Sveriges basta mobiloperatorer

Välja mobiloperatör

Med vår lista här ovan så gör vi det enklare för dig att välja rätt operatör och även att välja rätt abonnemang för dig och dina mobilbehov. de har alla sina fördelar och nackdelar beroende på vad du söker, men är nästan säkra på att du hittar det bästa alternativet i listan här ovan. Klicka dig vidare in på operatörens hemsida för att få mer information om villkor, erbjudande m.m.

Fördelar svenska mobiloperatörer

Hallon – Bäst erbjudande vad gäller surfmängd som inkluderat i priset. Bred portfölj! Bäst prisbild!
Halebop – Mobiloperatören är en av de operatörer som verkligen gått hem hos ungdomarna i Sverige. Enkel och bra villkor och brett sortiment.
Fello – Detta är en bra operatör, som verkligen satsat på enkelheten vad gäller abonnemang, priser, surfmängder och villkor. Ett bra val helt klart. Enkelt är deras ledord!
Vimla – Mobiloperatör med låga priser. Använder Telenors mobilnät. Bra rabatter för studenter, barn och pensionärer.
Comviq – Comviq ligger högt upp på listan över kända mobiloperatörer. De har verkligen satt sitt varumärke hos kunderna. Bra val vad gäller abonnemang, kontantkort och prisbilder. Populär i kundundersökningar.
My Beat – En ny uppstickare bland operatörerna. Lågt pris, snabb surf och bra service har gjort My Beat till en mobiloperatör som platsar på listan.
Tele2 – En stor stabil partner inom kommunikation. Tidigt ute med abonnemang, kontantkort, mobila bredband och andra lösningar både för privatpersoner och företag.
Telia – Tidigare den enda operatören i landet. De hade statligt monopol i Sverige och då var namnat Televerket. Störst på IT lösningar. Bra lösningar men har inte hängt med prismässigt.
Tre – En av de stora operatörerna i landet. Snabbt mobilnät, brett sortiment och stabil operatör med eget nät. Ett bra val!

Jämför mobiloperatör

Vi jämför ständigt de olika operatörerna mellan varandra och tar fram de bästa alternativen vad gäller abonnemang, mobilt bredband och kontantkort för att du som konsument skall hitta rätt val till bästa pris. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig att hitta den bästa operatören för dina behov! Vi uppdaterar ofta vår sajt så du skall få rätt information! Lycka till val av rätt mobiloperatör!