Bästa mobilabonnemang pensionär

Ett mobilabonnemang för pensionärer och 55+ brukar vanligtvis vara billigare och seniorer får ofta mer surf per månad med som en bonus när de tecknar nytt abonnemang. När du skall skffa ett pensionärsabonnemang skall du utgå från dina behov. Du skall absolut ha ett abonnemang som passar dig.

Mobilabonnemang
Kommentarer
Pris / mån
Betyg
1. Hallon abonnemang
hallon abonnemang

erbjudande Bästa mobilabonnemanget för seniorer
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Ingen uppsägningstid
erbjudande Låg månadskostnad

fr. 49 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
2. Vimla abonnemang
vimla mobilabonnemang

erbjudandeTips en vän för 10 kr rabatt/månad
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Ingen uppsägningstid

fr. 100 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer informationMobilabonnemang för seniorer och 55+

Det finns olika former av abonnemang där du till exempel får mer samtal, mer surf eller mer sms varje månad. Surfar du mycket på Internet behöver du kanske ha ett abonnemang med mer surf. Pratar du däremot mycket i telefonen behöver du ett abonnemang med mer samtal. Du behöver inte alltid vara pensionär för att få seniorrabatten utan det räcker oftast med att du är 55+.

Rabatter som senior

Oavsett om du är senior eller pensionär eller enbart 55+ kan du få de rabatter och erbjudande som är avsedda för dig som är lite äldre. När du beställer mobilabonnemang anger du din ålder och på så sätt får du tillgång till rabatterna direkt. Du får oftast lägre pris på själva abonnemanget, sedan tillkommer det mer surf, mer samtal eller andra former av erbjudanden med ditt nya abonnemang.

Du kan oftast beställa antingen rena mobilabonnemang eller abonnemang tillsammans med ny mobiltelefon. Du får rabatterna oavsett vilken abonnemangsform du väljer.

Mobilabonnemang senior

Mobilabonnemang och surfmängd

Numera finns det en mängd olika abonnemang som du kan välja mellan även när det kommer till mobilabonnemang för pensionärer och seniorer. Du kan välja till mer surf eller mer samtal eller båda sorter i ett fullmatat abonnemang. Du skall först se till dina egna vanor vad gäller mobiltelefoni och sedan väljer du enkelt det abonnemang som passar dig! Du kan alltid uppgradera eller ändra ditt abonnemang,. så det är ingen fara att byta ifall du ser att du har andra behov än vad du först tänkte.

Räkna på surfmängder

  • Utan surf: Ifall du enbart pratar och smsar med din mobiltelefon
  • 0,5 GB-3 GB: Läsa mail samt titta på hemsidor
  • 3 GB-10 GB: För dig som använder mobilen till allt möjligt i vardagen
  • 10 GB samt uppåt: Streamar du musik, filmer och videos är detta en bra surfmängd

Operatörer med pensionärsabonnemang

Hallon

Riktigt bra operatör, som verkligen har tagit stora steg på den svenska mobilmarknaden de senaste åren. De har flera fina erbjudande vad gäller både vanliga mobilabonnemang, men speciellt för dig som är pensionär eller senior. De har låga priser, bra service och är enkla att ha att göra med. Rekommenderas absolut!

Mer information

Vimla

Inga bindningstider eller uppsägningstider. Man har bra villkor för alla former av abonnemang och du betalar ett lågt pris för alla deras tjänster helt klart! Inga krångliga produkter eller tjänster. Sjyssta villkor och enkelheten är Vimlas styrka. En bra operatör som är på uppgång! Du väljer 55+ när du beställer och direkt får du rabatter och bättre villkor.

Mer information

Comviq

Comviq är en mobiloperatör som nog varenda person i Sverige känner till. De har gjort mycket reklam i TV och press under årens lopp och var snabba med att vara ett bra, stabilt och billigt alternativ på den svenska mobilmarknaden. Numera är det flera andra operatörer som kommit ikapp Comviq, men de har fortfarande bra erbjudande för dig som är senior eller pensionär.

Mer information

Nu har du fått lite mer kött på benen vad gäller mobilabonnemang för pensionärer, seniorer samt för dig som är 55+ och över. Det finns fördelar med att skaffa ett seniorabonnemang helt klart. Du får speciella rabatter och erbjudande.

Lycka till med ditt pensionärsabonnemang!