Bästa mobilabonnemang student

Det finns speciella abonnemang för dig som är student. Det kan vara svårt att få ekonomin att gå ihop när man studerar och detta har mobiloperatörerna tagit fasta på och erbjuder studentabonnemang till dig som är student. Du får studentrabatt när du är över 18 och vissa operatörer drar en övre gräns vid 27 år. Målsman kan även hjälpa dig ifall du är yngre än 18 år och behöver skaffa denna typ av abonnemang.

Mobilabonnemang
Kommentarer
Pris / mån
Betyg
1. Halebop abonnemang
halebop abonnemang

erbjudande Bästa mobilabonnemanget
erbjudande Telias mobilnät
erbjudande 4G stöd

fr. 99 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
2. Hallon abonnemang
hallon abonnemang

erbjudande Prisvärt abonnemang
erbjudande Ingen bindningstid
Ingen uppsägningstid
erbjudande Låg månadskostnad

fr. 49 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
3. Vimla abonnemang
vimla mobilabonnemang

erbjudande Nöjda kunder
erbjudande Ingen bindningstid

fr. 50 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
4. Fello abonnemang
fello abonnemang

erbjudande Spara oanvänd surf
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Alltid fast pris

fr. 95

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
5. Comviq abonnemang
comviq abonnemang

erbjudande Studentrabatt
erbjudande Ingen öppningsavgift
erbjudande Fria samtal & sms

fr. 145 kr


stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
6. Tele2 abonnemang
mobilabonnemang tele2

erbjudande Fria samtal och sms inom Sverige
erbjudande20% rabatt
erbjudande Upp till 30 GB data

fr. 160 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

Studerande kan teckna studentabonnemang

Är du studerande och har rätt till CSN, så kan du erhålla ett så kallat studentabonnemang hos flera av de svenska mobiloperatörerna. Detta är förmånligt och du får ofta mer surf och samtal tillsammans med ditt abonnemang plus att du får ett rabatterat pris varje månad så att du kan hålla kostnaderna nere när du studerar.

Du måste vara myndig för att kunna teckna ett studentabonnemang. Är du inte det får du ta hjälp av en vuxen, så att du kan ta del av rabatter och annat som medföljer dig som studerar. Ni beställer i så fall det tillsammans och målsman står som ägare på abonnemanget.

Mobilabonnemanget gäller även om du slutar studera

Rabatter har du vanligtvis i 12 månader från det att du tecknat ditt abonnemang oavsett ifall du avslutar dina studier innan abonnemanget slutar att gälla. Tecknar du mobilabonnemang tillsammans med telefon brukar det vara 24 månader. Studerar du fortfarande vid utgången av ditt abonnemang förlänger du enkelt detta hos din mobiloperatör.

Ifall du skulle resa utomlands som aupair eller liknande kan du vanligtvis pausa ditt abonnemang. detta gör du via din operatörs kundtjänst.

Mobilabonnemang for studenter

Mobiloperatörer med studentabonnemang

Här nedan listar vi de operatörer som erbjuder studentabonnemang till dig som är berättigad för att teckna ett sådant fördelaktigt mobilabonnemang. Titta igenom listan och klicka dig vidare för att teckna abonnemang med studentrabatt.

Student Hallon

Hallon är en aktiv och aggressiv mobiloperatör som har mycket fördelaktiga avtal både för vanliga konsumenter men speciellt för dig som studerar. De ger dig extra datatrafik när du tecknar ett nytt abonnemang samt du betalar endast halva priset i början av abonnemangstiden. Med Hallon har du ingen ingen bindningstid, uppsägningstid, inga krångliga fakturor och alltid ett så kallat fastpris, så du vet vad det kostar varje månad.

Mer information

Student Comviq

Comviq har många bra och billiga abonnemang för alla och de har speciellt låga priser vad gäller dig som studerar. Det ger mer pengar i din egen plånbok. Comviq har en slogan som lyder, billigt, billigt, billigt! Flera andra operatörer har dock kommit ikapp och erbjuder numera bättre villkor för dig som student.

Mer information

Student Halebop

Halebop har mobilabonnemang för studenter och de gäller för alla som har svenska giltigt studentlegitimation och är över 18 år. Du surfar och ringer via Telias snabba 4G nät samt du får rabatter på rena abonnemang samt mobil-abonnemang med mobiltelefon. Halebop har länge varit ungdomarnas favorit bland mobiloperatörer och det är lätt att förstå när det kommer till utbud och priser.

Mer information

Student Fello

Fello har bra alternativ både för dig som vanlig kund, men såklart även för studenter. Låga månadskostnader, inga uppsägningstider eller bindningstider. Du får dubbel surfmängd som student när du använder ett mobilabonnemang från Fello.

Mer information

Student Vimla

Vimla har bra abonnemang för alla och detta gäller även för dig som studerar. Du får extra bra med surf när du tecknar ett studentabonnemang hos Vimla. Du kan även tipsa andra om abonnemang hos dem och få så kallade tipspengar varje månad. En form av rabatt på ditt eget abonnemang.

Mer information

Student Tre

Tre ha fördelaktiga mobilabonnemang för dig som student. Det gäller mellan 18-25 år. Du har fri streaming av musik så detta är ett populärt mobilabonnemang hos studenter. Vi rekommenderar ofta Hallon framför Tre, då Tre äger Hallon och man använder samma snabba nät. Hallon har dock ofta bättre villkor vad gäller priser och surf.

Fördelar med studentabonnemang

  • Bättre pris på själva abonnemanget
  • Ofta mer surf och samtal
  • Rabatter och erbjudanden riktade mot dig som studerar
  • Abonnemang med eller utan mobiltelefon

Hoppas du blir hjälpt av denna texten och kan skaffa dig ett bra och billigt studentabonnemang! Det finns som sagt flera fina alternativ för dig och klicka dig vidare via länkarna här i texten och se vad som passar dig bäst!

Lycka till med dina studier!