Bästa mobilabonnemang företag

Med rätt mobilabonnemang för ditt företag kan du både hantera dina kunder bättre och få en mer gynnsam ekonomi. Du utgår från det användande som du har vad gäller mobiltelefoni på ditt företag och sedan väljer du mobil-abonnemang som passar dig och ditt företag.

Mobilabonnemang
Kommentarer
Pris / mån
Betyg
1. Hallon företagsabonnemang
hallon abonnemang

erbjudande Bästa mobilabonnemanget
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Ingen uppsägningstid
erbjudande Låg månadskostnad

från 99 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
2. Tre företagsabonnemang
tre abonnemang

erbjudande Endast ett abonnemang
erbjudandeObegränsat med surf
erbjudandeObegränsat med samtal

249 kr

stjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
3. Telness företagsabonnemang
mobilabonnemang tele2

erbjudande Inga bindningstider
erbjudandeFlera olika storlekar
erbjudandeUtformat för företag

från 249 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
4. Telenor företagsabonnemang
telenor abonnemang

erbjudande Sveriges bästa nät
erbjudande Täckningsgaranti
erbjudande Låga priser på telefoni

från 99 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

Abonnemang för företag

Det finns flera riktigt bra operatörer som erbjuder företagsabonnemang idag oavsett om du har en liten firma eller är ett stort företag med många anställda. Flera operatörer har även sådana lösningar att du enkelt kan växa vad gäller telefoni och tjänster i den takt ditt företag växer och frodas.

När du behöver telefonitjänster, och letar efter ett abonnemang som passar behoven för ditt företag bör du som sagt utgå från företagets mobilanvändande. Då hittar du rätt abonnemang. Det är enklare än du tror. Med företagsabonnemang har du flera fina tjänster som du kan använda dig av som privatpersoner inte har tillgång till. Du kan ansluta en växeltjänst till ditt mobilabonnemang och flera andra tjänster som att få betalningar eller sköta andra sysslor via mobilen.

Foretagsabonnemang mobil

Mobilabonnemang för företaget

Det finns som sagt mobilabonnemang till både stora och mindre företag. Det finns även olika varianter ifall ni surfar, ringer eller smsar mycket. Ser du till att välja ett abonnemang med relativt mycket surf samt fria samtal, så är du säker vad gäller dig och ditt företag. De flesta företagsabonnemang har generöst med både samtal och surf som ingår, så det är lätt att välja.

Vi brukar säga att har du ett mindre företag så passar ofta Hallons företagsabonnemang. De har bra priser, mycket surf samt fria samtal och SMS. Det är bra villkor! Driver du en större firma eller arbetar på ett större företag,  så kan Telenor vara en bra partner för telefoni.

Tilläggstjänster för företag

Det finns ett antal tilläggstjänster för dig som har företagsabonnemang. Flera operatörer har olika tillägg i form av tjänster som absolut kan höja värdet för dig som företagare vad gäller din kommunikation utåt och även inom företaget. Du kan koppla till en växel till ditt mobilabonnemang och detta gör att dina kunder får ett proffsigare första intryck när de ringer dig.

Med en växeltjänst väljer du själv när du är tillgänglig och hela ditt föetag kan nås via samma telefonnummer. Du kan även koppla till journummer, röstbrevlådor och telefonsvarare. Allt för att du skall kunna arbeta så enkelt som möjligt samt att dina kunder skall få bästa service när de ringer företaget.

Betalt via mobiltelefonen

Numera är det många företagare som tar betalt via någon av de betaltjänster som finns utvecklade för mobiltelefonen. Detta har gett företagaren chansen att vara mer lönsam och slippa hantera kontanter som i dagens läge är relativt dyrt att göra för ett mindre företag. iZettle eller Swish är populära tjänster du som företagare kan använda dig av för att ta betalt via mobiltelefonen av dina kunder.

Snabbt och enkelt med betaltjänst

Det går snabbt och enkelt att få betalningar på detta sättet och du har direkt pengarna på rätt konto i ditt företag. Som småföretagare snabbar detta verkligen upp hastigheten vad gäller flera sysslor som alltid annars har tagit tid, nämligen kontanthanteringen samt redovisningen av kontanter. Betaltjänst kopplat till mobiltelefonen är perfekt på många sätt.

Flera tjänster har betalning ända upp till  50 tusen per transaktion. Vilket gör att många typer av företag använder någon forma av mobiltjänst kopplat till sina mobiltelefoner. Snabbt, enkelt och bra hantering av betalningar är ett måste för att lyckas känns det som numera. Kunderna brukar även de uppskatta att kunna betala snabbt och enkelt utan kontanter.

Mobiloperatörer för företag

I landet finns numera ett flertal operatörer som erbjuder mobilabonnemang för dig som företagare och vi skall lista de bästa här nedan. De har alla lite olika utformning och vi förklarar skillnaderna och jämför vilket abonnemang som passar dig.

Hallon

Det självklara valet när du som mindre företag skall välja mobiloperatör. Hallon har verkligen tagit stora marknadsandelar både vad gäller privatpersoner och företagare vad gäller mobiltelefoni. De har ett par riktigt bra tjänster för sig som företag.

Bra priser, fria samtal och SMS och generöst med surf är ett par av fördelarna när det kommer till abonnemang hos Hallon. Passa på att teckna sig hos en av Sveriges bästa operatörer oavsett om du behöver telefoni för privatperson eller företag.

Mer information

Telenor

Telenor är en känd operatör numera och de har flera fina lösningar vad gäller mobiltelefoni samt IT för dig som företagare. De har abonnemang och tjänster du kan växa med och är en bra partner att ha som lite större företag.

Är du lite ett lite större företag så har Telenor absolut flera bra alternativ för dig. Ta dig en titt och se hur de kan passa dig och dina behov. prismässigt ligger de över tex Hallon, men du kan växa bra tillsammans med Telenor.

Mer information

Telness 

En helt digital operatör som verkligen har blivit en uppstickare bland operatörerna i Sverige. De inriktar sig helt mot företagsmarknaden. det skall vara enkelt att använda sig av Telness och det är det. Har du ett organisationsnummer så är du välkommen som kund hos Telness.

De använder sig av Telias stabila nät och har flera fina tjänster för dig och ditt företag. Absolut värt att prova!

Mer information

Tre 

Tre har funnits i mer än 10 år nu och är den tredje största mobiloperatören i Sverige. De har snabba nät, bra täckning och flera fina lösningar för dig som företagare. De erbjuder kontantkort, mobilabonnemang samt mobilt bredband. Tre har flera bra tjänster för dig oavsett om du är ett litet företag eller en större koncern.

Mer information

Tele2

Tele2 har ett flertal fina lösningar när det kommer till företag och mobiltelefoni. De ligger prismässigt under Telia och har som sagt ett gediget utbud av mobilabonnemang samt IT lösningar. Bra service och fina lösningar när du vill ha telefoni till ditt företag.

Telia

En stor stabil partner är Telia. De har lösningar för alla former av företag oavsett om du behöver använda dig av mobiltelefoni eller andra IT tjänster. de ligger dock högre i pris än andra operatörer och vill du inte absolut använda dig av Telia, så finns det ett antal andra mobiloperatörer som absolut går före vad gäller pris och likvärdigt utbud.

Ingen ångerrätt för företag på mobilabonnemang

Ett mobilabonnemang skiljer sig lite mot ett abonnemang för privatpersoner. Det är inte samma ångerrätt och detta är en liten sak att ta med i beräkningen. Fråga om du får provanvända ditt mobilabonnemang som företagare eller be om öppet köp under en viss period.

Tecknar du företagsabonnemang hos en välkänd operatör brukar det fungera bra och det är inget du behöver tänka på utan då är man allt som oftast trygg och säker på att allt skall fungera som det skall.

Fördelar företagsabonnemang

  • Specifika tjänster för företagare
  • Bra pris vad gäller surf samt samtal
  • Enkel fakturering och kontering med företagsabonnemang
  • Styra mot större samtalspott eller mer surf under abonnemangstiden
  • Växeltjänster – Ett nummer in till ditt företag

Operatörer som Telenor, Tre, Telia eller Hallon är säkra och bra att använda sig av när det gäller företagets mobilabonnemang. Lycka till med ditt företagsabonnemang!