Ytterligare en Black Friday har kommit och gått. Mobiloperatörerna har tävlat om vem som kunde erbjuda det absolut billigaste abonnemanget – med flest förmåner. Hallon erbjöd abonnemang från 9 kronor per månad, Vimla satsade på 10 kronor på månad och Halebop erbjöd gratis hörlurar man man köpte ett abonnemang och en mobiltelefon. Tyvärr har många av dessa deals nu passerat, men det finns fortfarande många billiga mobilabonnemang på marknaden. 

Vi går igenom de billigaste mobilabonnemangen – efter Black Friday och Black Week. 

Black Friday hänger kvar november ut – hos Hallon

Om man är ledsen över att man har missat att fynda mobilabonnemang under Black Friday och Black Week kommer vi med plåster på såren. Hallon har förlängt sitt Black Friday-erbjudande till att gälla hela november ut – än finns det alltså några timmar att fynda. 

Hallon erbjuder under november abonnemang från 9 kr/mån med 50 GB extra surf. Det lägre priset gäller i 3 månader sen övergår abonnemanget till Hallons ordinarie priser. För ett abonnemang på 5 GB innebär det att 9 kronor blir 109 kronor. 

Värt att tillägga är att Hallon nästan alltid har väldigt bra erbjudanden till nya kunder. 9 kronor i månaden är förstås en extra bra deal, men även om man tittar in hos operatören i december så tror vi att priserna kommer vara bland de lägsta på marknaden. 

Hallon bäst i test

Billiga mobilabonnemang

Bäst-i-test

Ingen bindningstid

Beställ nu

Bäst mobiloperatör 2024

Bra erbjudanden på mobilabonnemang efter Black Friday

Om vi tittar på övriga operatörer har de allra flesta lämnat sina Black Friday-deals – men det betyder inte att det inte finns bra erbjudanden. 

Vimla

Hallons största konkurrent är kanske Vimla. Deras Black Friday-erbjudande med abonnemang för 10 kr/mån är long gone, men deras nuvarande deal är inte så mycket sämre. Hos Vimla kan man nämligen välja mellan alla deras abonnemang, från 4 GB till 100 GB, och endast betala 20 kr/mån under de första fyra månaderna. Efter den inledande perioden övergår abonnemanget till ordinarie pris. För det minsta abonnemanget, på 4 GB, innebär det att 20 kr/mån blir 110 kr/mån från och med månad fem som kund. 


Billiga mobilabonnemang

Tipsrabatt

Ingen bindningstid

Fello

Fello var en av få operatörer som inte gick all out under Black Friday och Black Week, istället körde de på med sina redan fina erbjudanden. Dessa erbjudanden ligger kvar än – och kanske hela året ut?

Hos Fello får man halva priset på sitt abonnemang under de första tre månaderna. Utöver detta får man 50 GB extra surf som man får använda under det första året man är en fello. 


Billigast mobilabonnemang

Telefonsupport

Ingen bindningstid

Halebop

Ytterligare en operatör som låter en del av Black Friday ligga är Halebop. Deras erbjudande om Megasurf, 300 GB istället för 100 GB på mobilabonnemang, ser ut att ligga kvar över julen också.

Megasurf innebär att om man beställer ett abonnemang med 100 GB från Halebop, med eller utan mobiltelefon, så får man 300 GB istället. Dessa 300 GB får man varje månad under hela abonnemangets bindningstid (12 månader). Under de första 6 månaderna betalar man bara 300 kronor för kalaset (en krona per GB!), sen övergår priset till ordinarie, 429 kr. 


Sveriges nöjdaste kunder

Abonnemang

Upp till 100 GB

Givmilda operatörer till jul

Fastän årets stora shopping-dag Black Friday har passerat finns det alltså en mängd bra erbjudanden som hänger kvar. Vill man ha ett nytt mobilabonnemang är ofta november och december bra månader för att fynda – då känner sig operatörerna lite extra givmilda.