Vi hjälper dig att hitta det bästa kontantkortet. Vi jämför och listar de bästa kontantkorten i Sverige och så snart du fått hem ditt nya kontantkort kan du börja att ringa, skicka SMS/MMS och surfa! Snabbt och enkelt!

Kontantkort
Kommentarer
Pris / mån
Betyg
1. Hallon Kontantkort
hallon kontant

erbjudande Bästa kontantkortet
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Ingen uppsägningstid
erbjudande Låg månadskostnad

0 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
2. Halebop Kontantkort
halebop kontant

erbjudande Telias nät
erbjudande Nöjdast kunder
erbjudande Bra alternativ!

0 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
3. Comviq Kontantkort
comviq Kontantkort

erbjudande Billigt! Billigt! Billigt!
erbjudande Snabbt nät
erbjudande Extra surf

0 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

Enkelt med rätt kontantkort

Vill du inte binda upp dig på ett abonnemang, slippa ha ditt telefonnummer tillgängligt på internet eller helt enkelt trivs väldigt bra med ett kontantkort? Då kan du genom vår jämförelselista hitta det bästa kontantkortet för dig redan idag. Det finns ett stort antal kontantkort, men de mest populära är operatörerna Comviq, Hallon, Tre och Halebop. De har alla olika fördelar och villkor men samtliga erbjuder dig gratis kontantkort som du kan beställa  här ovan via knapparna.

Fördelar kontantkort

Kontantkort har sina fördelar och en av de bästa sakerna är att du laddar ditt kontantkort med den summa du vill använda och sedan ringer, surfar, sms:ar och mms:ar du för det belopp som du laddat kortet med. Har du ett kontantkort med fastpris så vet du hela tiden vad du betalar för att använda mobilen, och det kommer inga tråkiga fakturor eller avgifter som du inte har tänkt på.

Kontantkortet gör ju även att du får ett mobiltelefonnummer som bara du vet om och kan använda som du vill. Det är många föräldrar som börjar med att ge sina barn en mobiltelefon med ett kontantkort. På det sättet kan man som förälder reglera hur mycket barnets mobiltelefoni kommer att kosta varje månad.

Fast pris eller saldo

I kontantkortets tidiga dagar så kunde man endast ladda på kortet med ett saldo, varpå det drogs pengar från kontantkortet för varje sms, mms och samtalsminut. Saldo-laddningar finns fortfarande kvar hos några av operatörerna, och kan i några fall vara ett utmärkt alternativ.

Vad som däremot har revolutionerat kontantkorten är de fasta paket som i stort liknar abonnemangsformerna. Det gör att du får samma frihet som genom ett abonnemang utan att det nödvändigtvis kosta mer. Ett fast paket ger dig fria eller ett bestämt antal samtal, sms och mms, och du får en viss volym GB att använda. Tankningen är giltig i ett bestämt antal dagar, oftast 30, och sedan behöver du fylla på kontantkortet igen.

Ladda kontantkort med oss!

Det är numera enkelt att ladda kontantkort. Du kan ladda ditt kontantkort via värdebevis, appar, via operatörernas hemsida eller via våra länkar här ovan i listan. Du leds då direkt till operatören och kan med några knapptryck sätta in pengar på ditt kontantkort.

Vissa operatörer erbjuder en automatisk påfyllning vilket betyder att du så länge som du önskar inte behöver fundera på att ladda ditt kontantkort. Du ställer in datum och vad kontantkortet ska fyllas på med, och sedan är det bara att använda mobilen. De gamla tiderna då du var tvungen att springa förbi en kiosk och köpa värdebevis är förbi och du kan nu göra allting väldigt smidigt via internet. Oftast fungerar operatörens hemsida trots att du har slut på data eller pengar.

Kriterier bästa kontantkort

Hur räknar man då ut vilket som är det bästa kontantkortet, och vad ska man tänka på när det kommer till att välja ett nytt kontantkort? Innan du väljer operatör och påladdning så behöver du titta på de behov du har. Vad ska du använda din mobiltelefon till? Är du en person som endast ringer från din mobil, då ska du skaffa ett billigt kontantkort som är nästan helt utan surf. Om du istället surfar mycket från mobilen, då ska du absolut ha ett kontantkort som är laddat med mera surf.

Tänk på: 

Bästa operatörer med kontantkort

Här ser du de bästa operatörerna när det kommer till att skaffa ett nytt kontantkort. Du kan köpa mobiltelefoner och surfplattor hos de operatörer som vi presenterar här, och de erbjuder kontantkort med större surfmängder ifall det är vad du skulle behöva.

Hallon

Hallon är den operatör som på senaste tiden har blivit allt vanligare som förstahandsvalet av operatör. De har fina erbjudande vad gäller kontantkort, mobila bredband och mobilabonnemang. Ska du skaffa ett kontantkort så kan det absolut vara från Hallon. De har låga priser och fasta priser, och du kommer få ett riktigt bra alternativ oavsett vad du väljer för påladdning!

Mer information

Halebop

Halebop är kända för att vara en bra partner inom mobiltelefoni, och de har under flera år i rad blivit nominerade till operatören med störst kundnöjdhet bland befintliga kunder. De erbjuder mobilabonnemang och kontantkort och du får en bra operatör med rätt prisbild! Du kan även köpa till mobiltelefoner och surfplattor från Halebop ifall du skulle behöva det. Halebop är en av

Mer information

 

Comviq

Först ut på den svenska marknaden med kontantkort var Comviq. Sedan dess har de fortsatt att vara en stabil operatör med bra alternativ för abonnemang och kontantkort. Du kan välja mellan flera olika storlekar vad gäller kontantkort och du kan även köpa till alla nya mobiler. Comviq har även flera alternativ för utlandsresor och utlandssamtal.

Mer information

Har du det bästa kontantkortet?

Vi strävar ständigt efter att ha den bästa jämförelselistan för kontantkort på nätet och går igenom alla aktuella erbjudanden för att se vad operatörerna kan erbjuda just dig.

Hittar du inte det bästa kontantkortet för dig eller har du ett kontantkort som vi inte har listat? Kontakta oss på info@bästamobilabonnemanget.se så ser vi till att göra en grundlig genomgång av kontantkortet och listar det om det passerar våra rekommendationer.

Vi är övertygade om att du alltid kommer att hitta det bästa kontantkortet med vår ovanstående lista – Lycka till i ditt sökande!

Frågor och svar om bäst kontantkort i Sverige 2021

Vilket kontantkort är bäst?

I vår lista hittar du de bästa kontantkorten i Sverige 2021. Vi listar kontantkorten med bäst pris, bäst täckning, bäst villkor och enklast beställning.

Hur laddar jag mitt kontantkort?

Enklast laddar du ditt kontantkort via operatörens hemsida eller app. Det kan du göra när du vill på dygnet. vi länkar till de bästa operatörerna. Hos vissa operatörer är det även möjligt att skicka ett SMS, ringa eller köpa laddning i butik.

Vad är fördelarna med kontantkort?

Ett kontantkort betalar man i förtid – det ser många som en stor fördel. Med ett kontantkort med pott kan man surfa, ringa och sms:a för hela potten, medan ett kontantkort med fastpris liknar ett abonnemang med fastpris – skillnaden är att man inte binder upp sig utan själv bestämmer varje månad om man vill fylla på sitt kontantkort eller inte.

Kan jag använda kontantkort utomlands?

Vissa kontantkort går att använda utomlands, andra inte. Det beror på operatör och prisplan. Många av de kontantkort som kan användas utomlands är begränsade till inom EU.

Finns det kontantkort med mobilt bredband?

Ja, det finns kontantkort med mobilt bredband. Hallon, som toppar vår lista över bästa kontantkort, har kontantkort för mobilt bredband. I kontantkort för mobilt bredband ingår endast surf, och inga samtal eller sms.