Bästa kontantkortet i Sverige 2019

Vi hjälper dig att hitta det bästa kontantkortet. Vi jämför och listar de bästa kontantkorten i Sverige och så snart du fått hem ditt nya kontantkort kan du börja att ringa, skicka SMS/MMS och surfa! Snabbt och enkelt!

Kontantkort
Kommentarer
Pris / mån
Poäng
1. Halebop kontantkort
Halebop kontantkort
Bästa kontantkortet!
Går i Telia’s nät!
5000 fria sms!
0 kr
Mer information
2. Hallon kontantkort
Hallon kontantkort
Alltid fast pris!
Ingen kreditkontroll
Täckning: 99% av Sverige
99 kr
Mer information
3. Tre kontantkort
Gratis kontantkort
0,5 GB i surf!
Ingen bindningstid
0 kr
Mer information
4. Comviq kontantkort
Bästa kontantkortet i Sverige
Möjlighet till 4G
Gratis kontantkort
Inga dolda avgifter
0 kr
Mer information

Enkelt med rätt kontantkort

Vill du inte binda upp dig, ha ditt telefonnummer tillgängligt på internet eller helt enkelt trivs väldigt bra med ett kontantkort? Hitta det bästa kontantkortet för dig idag med vår jämförelselista. Det finns ett stort antal kontantkort men de mest populära som vi listar ovan kommer från operatörerna Comviq, Hallon, Tre och Halebop. De har alla sina olika fördelar – för dig som vill ha ett gratis kontantkort så kan du beställa det direkt här ovan via knapparna.

Fördelar kontantkort

Kontantkort har sina fördelar såklart och en av de bästa sakerna är att du laddar ditt kontantkort med den summa du vill använda och sedan ringer, surfar, sms:ar och mms:ar du för hel det belopp du laddat kortet med. Har du ett kontantkort med fastpris, så vet du hela tiden vad du skall betala och det kommer inga tråkiga fakturor eller andra avgifter du inte tänkt på.

Kontantkortet gör ju även att du får ett mobiltelefonnummer som bara du vet om och kan använda som du vill. Det är många föräldrar som börjar att ge sina barn en mobiltelefon med ett kontantkort, så att man som förälder kan reglera hur mycket det kommer att kosta varje månad med barnets mobiltelefoni.

Ladda kontantkort med oss!

Det är numera enkelt att ladda kontantkort. Du kan ladda ditt kontantkort via värdebevis, appar, via operatörerns hemsida eller här direkt via våra länkar här ovan i listan. Genom att gå in på den operatör du har genom länkarna i listan ovan så kan du med några knapptryck sätta in pengar på ditt kontantkort.

Vissa operatörer erbjuder även en automatisk dragning som kan ske när dina pengar är slut eller beroende på hur mycket du spenderar, smart va? De gamla tiderna är förbi och nu kan du göra allt väldigt smidigt via internet!

Kriterier bästa kontantkort

Hur räknar man då ut vilket som är det bästa kontantkortet för en och vad skall man generellt tänka på när det kommer till att välja nytt kontantkort. Du behöver titta på de behov du har. Vad skall du använda din mobiltelefon till. Är du en person som enbart ringer, så skall du ju skaffa ett billigt kontantkort nästan utan surf, men surfar du mycket på din mobil, så skall du absolut ha ett kontantkort laddat med mera surf.

Tänk på: 

  • Surfmängd
  • Hur man laddar
  • Fria samtal
  • Fria sms
  • Fria mms
  • Fastpris varje månad
  • Giltighetstid
  • Priser
  • Täckning

Bästa operatörer med kontantkort

Här ser du de bästa operatörerna när det kommer till att skaffa nytt kontantkort. Du kan köpa mobiler och surfplattor hos de operatörer vi presenterar här samt de erbjuder kontantkort med stora surfmängder ifall du behöver det:

Hallon

Hallon är den operatör som verkligen tar marknad nu. De har fina erbjudande vad gäller både kontantkort, mobila bredband och mobilabonnemang. Skall du skaffa ett kontantkort, så kan det absolut vara från Hallon. Du kommer få ett riktigt bra alternativ!

Mer information

Halebop

Halebop är kända för att vara en bra partner inom mobiltelefoni. De erbjuder mobila bredband, mobilabonnemang samt kontantkort. Du får en bra operatör till rätt prisbild! Du kan även köpa till mobiltelefoner och surfplattor ifall du behöver detta.

Mer information

Tre

Tre är en känd och stor operatör. De är en av de 4 stora med eget nät. Snabb surf och bra prisbild är Tre kända för. Du kan skaffa mobila bredband, abonnemang och kontantkort via Tre. Passa på att köpa till mobil eller surfplatta ifall du vill! Stora surfmängder och bra priser!

Mer information

Comviq

Först ut med kontantkort var Comviq. De är en stabil operatör med bra alternativ för abonnemang och kontantkort. Du kan välja mellan flera olika storlekar vad gäller kontantkort och du kan även köpa till alla nya mobiler.

Mer information

Har du det bästa kontantkortet?

Vi strävar ständigt efter att ha den bästa jämförelselistan för kontantkort på nätet och går igenom alla aktuella erbjudanden för att se vad operatörerna kan erbjuda just dig. Hittar du inte det bästa kontantkortet för dig eller har du ett vi inte listar?

Kontakta oss på info@bästamobilabonnemanget.se så ser vi till att göra en grundlig genomgång av kontantkortet och listar det om det passerar våra rekommendationer. Vi är övertygade om att du alltid kommer att hitta det bästa kontantkortet med vår ovanstående lista – Lycka till i ditt sökande!