Till skillnad från många andra virtuella operatörer erbjuder Chilimobil abonnemang med helt fri surf. Dessutom går lite längre än många av konkurrenterna när det gäller kundsupporten. Det här är bara ett par av 10 riktigt kryddstarka anledningar att välja Chili som din nya mobiloperatör.

MobilabonnemangKommentarer
Pris / mån
Betyg

chili abonnemang

erbjudande Viaplay ingår i 1 månad!
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Data: 6 gb - Fri surf

fr. 149 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

1. Fri surf

Hos Chilimobil hittar du inte bara ett, utan två, erbjudande för den fria surfen. Antingen kan du betala månadsvis, vilket är det absolut vanligaste sättet att abonnera på mobilabonnemang. Eller så kan du skaffa en årsprenumeration. Då betalar du ett engångsbelopp och får sedan fri surf genom Chili i ett helt år – till ett kraftigt rabatterat pris. I jämförelse med de stora mobiloperatörerna är Chilimobils fria surf redan billig. Med årsabonnemanget blir det ännu billigare. Du betalar nämligen bara för 10 av de 12 kalendermånaderna.

 

2. Ingen bindningstid

Slopad bindningstid är något vi kommit att förvänta oss av våra mobiloperatörer och Chili gör oss inte besvikna på den här punkten. Deras abonnemang kommer utan bindningstid, och med max en månads uppsägningstid.

 

3. Viaplay ingår

Många virtuella operatörer erbjuder reducerade månadspriser en period som välkomsterbjudande. Chili går en annan väg och hälsar dig som kund välkommen med filmer och serier istället. I en hel månad kan du njuta av hela Viaplays film- och serieutbud samtidigt som du slösurfar med ditt Chiliabonnemang i soffan.

 

4. Kompispris

Som kompisvärvare har du chans att sänka priset på ditt Chili-abonnemang ända ner till 0 kronor! För varje ny Chilimobil-kund du värvar får du 10 kronor rabatt per månad på ditt abonnemangspris.

 

5. 25 gb EU/ESS roaming

Befinner du dig på resande fot inom EU/ESS kan du använda ditt abonnemang precis som hemma upp till 25 gb. Det gäller om du har abonnemanget för fri surf eller abonnemanget med 100 gb. Om du har minstingabonnemanget på 6 gb får du använda hela surfmängden på resan.

 

6. Iphone med abonnemanget

Behöver du ny telefon? Då passar det utmärkt att skaffa den tillsammans med ditt abonnemang. Chili erbjuder Reloved iPhone-lurar, vilket innebär att det är tidigare använda men återställda och kontrollerade för att fungera i toppskick. För dig innebär det en betydligt billigare iPhone och att du gör en insats för miljön.

 

7. VoLTE

Med VoLTE, Voice over LTE, ringer du röstsamtal över 4G-nätet. Det ger en betydligt bättre samtalskvalitet och säkerställer att du kan prata i telefon samtidigt som du använder mobilsurfen till annat.

 

8. Kundservice i toppklass

Om du tröttat på att felsöka själv, leta svar i supportforum eller vänta en evighet på mailsvar är Chili lösningen. De tar kundservicen på största allvar och garanterar svar inom 24 timmar, oavsett ärende. Du når dem genom chatt, Messenger, meddelande på hemsidan eller mail.

 

9. Täckning genom Tre

Chilimobil använder sig av Tres mobilnät, vilket täcker merparten av Sveriges befolkning.

 

10. MittChili

All info du kan tänkas behöva om ditt abonnemang hittar du via MittChili-appen. Du loggar enkelt in med BankID och sedan kan du se hur mycket surf du har kvar, byta abonnemang, hitta PUK-kod, beställa nytt SIM, ja du fattar. Det är också via MittChili du håller koll på dina värvningar, i din strävan mot ett helt gratis mobilabonnemang.

 

MobilabonnemangKommentarer
Pris / mån
Betyg

chili abonnemang

erbjudande Viaplay ingår i 1 månad!
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Data: 6 gb - Fri surf

fr. 149 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information