Comviq student

Många mobiloperatörer har särskilda erbjudande för studenter, som gör abonnemangen extra prisvärda. Vad som dock inte är lika vanligt är riktigt schyssta priser på studentabonnemang tillsammans med en sprillans ny mobil. Men det har Comviq, vilket gör dem till ett riktigt bra val för studenten som vill få mycket surf för pengarna och samtidigt skaffa den senaste Apple- eller Samsung-mobilen.

Comviqs studenterbjudande gäller även alla under 18 år.

Comviq student

Comviq studentabonnemang
comviq abonnemang

erbjudande Studentrabatt på det största abonnemanget
erbjudande Fler gigabyte på köpet
erbjudande Fria samtal & sms

fr. 95 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

Abonnemang i 4 storlekar

Idag erbjuder nästan alla operatörer abonnemang med fria samtal och sms. Det är förstås bra, men å andra sidan sker en allt större del av vår kommunikation via internet idag. Det gör att datamängden du får för pengarna egentligen är ännu viktigare. Att Comviqs minsta abonnemang Mini har begränsat samtalsminuterna till 200, och SMS:en och MMS:en till 2000 gör därför ingenting. Särskilt inte med tanke på att du som student får 5 gigabyte i datamängd varje månad, allt för under en hundralapp.

Vill du ha helt fria samtal, sms, mms och fler gigabyte väljer du något av de andra abonnemangen. För studenter är datamängderna kraftigt höjda på mellanabonnemanget och det näst största. Och för det största abonnemanget på 50 gigabyte får studenter rabatt på 50 kronor i månaden.

Inget av abonnemangen kommer med någon bindningstid eller uppsägningstid.

 

Ring utomlands utan extra kostnad

En annan fördel med Comviq-abonnemangen är möjligheten till att ringa utomlands gratis. De tre största abonnemangen ger dig fria utlandsminuter att använda varje månad. Det betyder att du kan utan extra kostnad upp till en viss gräns till 41 olika länder, inklusive Kanada, USA, Mexiko, Australien, Singapore och Indien. Perfekt för utbytesstudenten som vill slå mamma en signal då och då.

 

Spara surfen och roama upp till 12 gigabyte i Europa

Det minsta Comviq-abonnemanget låter dig inte spara surfen. Har du något av de större abonnemangen går det dock bra att spara all oanvänd surf.

Mini-abonnemanget låter dig inte hela roama på resa i EU/ESS, vilket de andra gör. Du kan använda upp till 15 gigabyte när du är på resande fot, och 20 gigabyte om du har det största abonnemanget.

 

Ny lur med ditt abonnemang

I Comviqs mobilbutik hittar du de senaste modellerna från de största tillverkarna, såsom Apple, Samsung, Sony och Xiaomi.

Extra förmånligt blir det att skaffa mobilen med något av studentabonnemangen. Då betalar du i lugn och ro av mobilen i 24 månader vid sidan av kostnaden för studentabonnemanget du har valt.

 

Håll koll på kampanjer

 Surfen är viktig, särskilt för ungdomar och studenter, och det förstår Comviq. Därför har de ofta kampanjerbjudanden där en rejäl surfpott ingår redan från start när du skaffar ett abonnemang. Håll koll på de senaste kampanjerna från Comviq här hos Bästamobilabonnemanget.se.

Det är särskilt prisvärt att skaffa ett Comviq-abonnemang som student när de bjuder på extrasurf, eftersom det betyder att du får mer än tillräckligt med surfmängd även om du väljer ett av de billigaste abonnemangen.

 

Surfa i Tele2 och Telenors nät

Comviq använder sig av både Tele2:s och Telenors nät vilket bäddar för en bra surf- och samtalsupplevelse. Dessutom har Comviqs abonnemang stöd för VoLTE, alltså röstsamtal över 4G. Det ger betydligt bättre samtalskvalitet än genom det vanliga telenätet.

 

Sammanfattning

Comviq är en mobiloperatör som varit med länge, och de levererar fortfarande. Till skillnad från en del andra lågprisoperatörer har de ett riktigt schysst utbud av mobiltelefoner som du kan skaffa tillsammans med abonnemangen. Det gör att Comviq är ett utmärkt val för dig som är ute efter en ny mobil och samtidigt vill dra nytta av de låga priserna som studentabonnemangen ger.

Comviq är även kända för att ha generösa kampanjerbjudanden där mycket extrasurf ingår. Inte nog med att du som student redan får extrasurf på köpet när du väljer ett Comviq-abonnemang. Skaffar du abonnemanget under kampanjperioden får du alltså en rejäl mängd surf att ta av när du har surfat upp dina gigabyte under tråkiga föreläsningar. Hos Comviq sparas nämligen surfen som inte används.

 

Fördelar och nackdelar med Comviq

Fördelarna är många för dig som pluggar och väljer Comviq. Deras studenterbjudande mäter sig mycket väl med andra lågprisoperatörer, och erbjuder även saker de andra inte gör. Det finns alltså mycket att älska med Comviq, men även rum för förbättring. Här är de största fördelarna och nackdelarna med Comviq Student.

 

Fördelar

👍 Priset: Du kan få ett Comviq-abonnemang med rejäla surfmängder för så lite som en hundralapp. Det är givetvis välkommet i den begränsade studentbudgeten.

👍 Mobil på köpet: Comviq har de senaste mobilerna som du kan betala av tillsammans med ditt studentabonnemang.

👍 Täckningen: Med täckning i Tele2:s och Telenors nät och stöd för VoLTE är Comviq ett stabilt val.

👍 Utlandssamtal: De tre största Comviq-abonnemangen kommer med ett viss antal minuter utlandssamtal. Passar utmärkt för studenten som kommer från ett annat land och vill ringa hem ibland.

👍 Kundservice: Krånglar något är det bara att mejla, chatt eller ringa Comviqs support. Chatten har även öppet på lördagar.

 

Nackdelar

👎 Begränsat mini-abonnemang: Väljer du det minsta Comviq-abonnemanget kan du inte spara surf, roama inom EU eller sms:a och ringa fritt. I jämförelse med flera lågpriskonkurrenter kan det upplevas lite väl begränsat.

 

Vanliga frågor och svar

Vad ingår i Comviq student?

Som student får du mer data för pengarna hos Comviq.  Det betyder att du betalar samma pris för abonnemangen på 3, 8 och 15 gigabyte, men får 5, 15 respektive 30 gigabyte. Väljer du det stora abonnemanget på 50 gigabyte får du istället rabatt på månadskostnaden.

Kan jag skaffa Comviq student utan att vara student?

Ja, om du är under 18 år får du samma rabatt som studenter. 

Kan jag skaffa en Iphone 12 mini med Comviq student?

Jajamän! Comviq har schyssta paketerbjudanden på telefoner tillsammans med studentabonnemangen. Då kan du välja iPhone 12 mini, eller någon annan Apple-lur. Du kan också välja telefoner från Xiaomi, Sony och Samsung.