Många mobiloperatörer har särskilda erbjudande för studenter som gör abonnemangen extra prisvärda. Vad som dock inte är lika vanligt är riktigt schyssta priser på studentabonnemang tillsammans med en sprillans ny mobil. Men det har Comviq, vilket gör dem till ett riktigt bra val för studenten som vill få mycket surf för pengarna och samtidigt skaffa den senaste Apple- eller Samsung-mobilen.

Surf

Minst2GB
2 GB 100 GB

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Loading...

  5 Abonnemang hittades

  Senast kontrollerat 2024-07-12
  3 GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning
  0krStartavgift

  105kr/mån

  Surf
  Spara surfNej
  Surfa inom EU3 GB
  SurfhastighetUpp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  MobilnätTele2
  KundsupportJa
  5GJa
  Jämförelsepris
  Mån 1-12105 kr/mån
  Startavgift0 kr
  Totalpris år 11260 kr
  6 GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning
  0krStartavgift

  145kr/mån

  Surf
  Spara surfNej
  Surfa inom EU5 GB
  SurfhastighetUpp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  MobilnätTele2
  KundsupportJa
  5GJa
  Jämförelsepris
  Mån 1-12145 kr/mån
  Startavgift0 kr
  Totalpris år 11740 kr
  20 GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning
  0krStartavgift

  195kr/mån

  225kr/mån
  Surf
  Spara surfJa (10 GB)
  Surfa inom EU10 GB
  SurfhastighetUpp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  MobilnätTele2
  KundsupportJa
  5GJa
  Jämförelsepris
  Mån 1-12195 kr/mån
  Totalpris år 12340 kr
  40 GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning
  0krStartavgift

  225kr/mån

  295kr/mån
  Surf
  Spara surfJa (20 GB)
  Surfa inom EU20 GB
  SurfhastighetUpp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  MobilnätTele2
  KundsupportJa
  5GJa
  Jämförelsepris
  Mån 1-12225 kr/mån
  Totalpris år 12700 kr
  100 GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning
  0krStartavgift

  295kr/mån

  395kr/mån
  Surf
  Spara surfJa (100 GB)
  Surfa inom EU35 GB
  SurfhastighetUpp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  MobilnätTele2
  KundsupportJa
  5GJa
  Jämförelsepris
  Mån 1-12295 kr/mån
  Totalpris år 13540 kr

  Studentabonnemang i flera olika storlekar

  Idag erbjuder nästan alla operatörer abonnemang med fria samtal och sms. Det är förstås bra, men å andra sidan sker en allt större del av vår kommunikation via internet idag. Det gör att datamängden du får för pengarna egentligen är ännu viktigare. Alla Comviqs abonnemang har fria samtal och sms, men datamängden ser olika ut.

  Som student får man betydligt mer datamängd per krona jämfört med standardabonnemangen. Det största studentabonnemanget är lika stort som det största vanliga abonnemanget. Inget av abonnemangen kommer med någon bindningstid eller uppsägningstid.

  Comviqs studenterbjudande gäller även alla under 18 år.

  Ring utomlands utan extra kostnad

  En annan fördel med Comviq-abonnemangen är möjligheten till att ringa utomlands gratis. De största abonnemangen ger dig fria utlandsminuter att använda varje månad. Det betyder att du kan ringa utan extra kostnad upp till en viss gräns till 41 olika länder, inklusive Kanada, USA, Mexiko, Australien, Singapore och Indien. Perfekt för utbytesstudenten som vill slå mamma en signal då och då.

  Spara surfen och roama i Europa

  Det minsta Comviq-abonnemanget låter dig inte spara surfen. Har du något av de större abonnemangen går det dock bra att spara all oanvänd surf.

  Alla abonnemang låter dig roama på resa i EU/ESS. Hur mycket surf du kan använda på resande fot avgörs av hur stort abonnemang du har.

  Ny lur med ditt abonnemang

  I Comviqs mobilbutik hittar du de senaste modellerna från de största tillverkarna, såsom Apple, Samsung, Sony och Google.

  Extra förmånligt blir det att skaffa mobilen med något av studentabonnemangen. Då betalar du i lugn och ro av mobilen i 24 månader vid sidan av kostnaden för studentabonnemanget du har valt.

  Håll koll på kampanjer

  Surfen är viktig, särskilt för ungdomar och studenter, och det förstår Comviq. Därför har de ofta kampanjerbjudanden där en rejäl surfpott ingår redan från start när du skaffar ett abonnemang. Håll koll på de senaste kampanjerna från Comviq här hos Bästamobilabonnemanget.se.

  Det är särskilt prisvärt att skaffa ett Comviq-abonnemang som student när de bjuder på extrasurf, eftersom det betyder att du får mer än tillräckligt med surfmängd även om du väljer ett av de billigaste abonnemangen.

  comviq

  Studentrabatt på de populärste abonnemangen

  Köp till luren

  Fria samtal & sms

  Surfa i Tele2 och Telenors nät

  Comviq använder sig av både Tele2:s och Telenors nät vilket bäddar för en bra surf- och samtalsupplevelse. Dessutom har Comviqs abonnemang stöd för VoLTE, alltså röstsamtal över 4G. Det ger betydligt bättre samtalskvalitet än genom det vanliga telenätet.

  De större abonnemangen har även stöd för 5G-nätet.

  Vilket mobilnät använder operatörerna med studentabonnemang?

  Tabell: Vilket mobilnät använder operatörerna med studentabonnemang?
  OperatörNät
  HallonTre
  VimlaTelenor
  ComviqTele2 och Telenor
  FelloTelia
  HalebopTelia
  ChilimobilTre

  Sammanfattning

  Comviq är en mobiloperatör som varit med länge, och de levererar fortfarande. Till skillnad från en del andra lågprisoperatörer har de ett riktigt schysst utbud av mobiltelefoner som du kan skaffa tillsammans med abonnemangen. Det gör att Comviq är ett utmärkt val för dig som är ute efter en ny mobil och samtidigt vill dra nytta av de låga priserna som studentabonnemangen ger.

  Comviq är även kända för att ha generösa kampanjerbjudanden där mycket extrasurf ingår. Inte nog med att du som student redan får extrasurf på köpet när du väljer ett Comviq-abonnemang. Skaffar du abonnemanget under kampanjperioden får du alltså en rejäl mängd surf att ta av när du har surfat upp dina gigabyte under tråkiga föreläsningar. Hos Comviq sparas nämligen surfen som inte används.

  Fördelar och nackdelar med Comviq

  Fördelarna är många för dig som pluggar och väljer Comviq. Deras studenterbjudande mäter sig mycket väl med andra lågprisoperatörer, och erbjuder även saker de andra inte gör. Det finns alltså mycket att älska med Comviq, men även rum för förbättring. Här är de största fördelarna och nackdelarna med Comviq Student.

  Fördelar

  • 👍 Priset: Du kan få ett Comviq-abonnemang med rejäla surfmängder för så lite som en hundralapp. Det är givetvis välkommet i den begränsade studentbudgeten.
  • 👍 Mobil på köpet: Comviq har de senaste mobilerna som du kan betala av tillsammans med ditt studentabonnemang.
  • 👍 Täckningen: Med täckning i Tele2:s och Telenors nät och stöd för VoLTE är Comviq ett stabilt val. De större abonnemangen har även täckning i 5G-nätet.
  • 👍 Utlandssamtal: De största Comviq-abonnemangen kommer med ett viss antal minuter utlandssamtal. Passar utmärkt för studenten som kommer från ett annat land och vill ringa hem ibland.
  • 👍 Kundservice: Krånglar något är det bara att mejla, chatt eller ringa Comviqs support. Chatten har även öppet på lördagar.

  Nackdelar

  • 👎 Begränsat minsta abonnemang: Väljer du det minsta Comviq-abonnemanget kan du inte spara surf. I jämförelse med flera lågpriskonkurrenter kan det upplevas lite väl begränsat.
  comviq

  Fördelar med Comviqs abonnemang

  • Bra rabatter till studenter
  • Studentabonnemang med utlandsminuter
  • Köp till en mobil med ditt studentabonnemang

  Att tänka på

  • Du kan inte spara surf med det minsta studentabonnemanget
  Mer information

  Comviq – Studentabonnemang med mobil

  Comviq har studentabonnemang med riktigt fina rabatter. Välj mellan flera olika storlekar på abonnemang – samtal och mess ingår alltid.

  Comviq mobilabonnemang

  Vanliga frågor och svar

  Vad ingår i Comviq student?

  Som student får du mer data för pengarna hos Comviq.  Det betyder att du får mer surf för pengarna. I alla abonnemang ingår samtal och mess.

  Kan jag skaffa Comviq student utan att vara student?

  Ja, om du är under 18 år får du samma rabatt som studenter. 

  Kan jag skaffa en iPhone 14 med Comviq student?

  Jajamän! Comviq har schyssta paketerbjudanden på telefoner tillsammans med studentabonnemangen. Då kan du välja iPhone 14, eller någon annan Apple-lur. Du kan också välja telefoner från Google, Sony och Samsung.