Comviq är en äkta veteran på den svenska mobilmarknaden. På 90-talet utmanade de Televerket och blev tack vare sitt kontantkort en populär mobiloperatör. Sedan dess är deras kontantkort är det mest sålda i Sverige, men idag levererar Comviq även såväl bredband, som mobilabonnemang och mobiler.

Här är 10 anledningar till att Comviq fortfarande är en operatör att räkna med.

 

MobilabonnemangKommentarer
Pris / mån
Betyg
Comviq abonnemang
comviq abonnemang

erbjudande Studentrabatt
erbjudande Ingen öppningsavgift
erbjudande Fria samtal & sms

fr. 95 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

 

1. Extra gigabyte när du skaffar abonnemang

Det finns många sätt att få nya kunder att känna sig extra välkomna. Comviqs sätt är att erbjuda extra surf, oavsett vilket abonnemang du väljer. Det tycker vi är helt rätt väg att gå – större surfmängder är trots allt något som de flesta mobilanvändare har användning av.

 

2. Från små till stora surfmängder

3, 8, 15 och 50 gb. Så ser valmöjligheterna ut när du väljer abonnemang hos Comviq. Något för alla behov och plånböcker med andra ord.

 

3. Surfen sparas

Det är alltid lite ledsamt när operatörerna inte erbjuder möjligheten att spara surf. Comviq torkar dock våra tårar och låter oss spara lika mycket surf som ingår i abonnemanget. Det betyder att om du tecknar abonnemanget på 50 gb så får du också spara upp till 50 gb.

 

4. Mer surf till studenter, ungdomar och seniorer

Hör upp studenter, seniorer och ungdomar! Comviqs har en alldeles särskild rabatt för er, och den är surfrelaterad. Det största abonnemanget med 50 gb erbjuds nämligen till rejält nedsatt pris. Det gäller för övrigt seniorer också.

Dessutom erbjuds det minsta abonnemanget med 5 gigabyte istället för 3, om du inte är en storsurfare.

 

5. Varken bindningstid eller uppsägningstid

Allt som heter bindningstider och uppsägningstider har Comviq kastat i papperskorgen. Totalt frihet för dig att testa och byta som du vill alltså.

 

6. Tele2:s nät

Comviqs abonnemang går genom Tele2:s nät som har blivit utsedd till Sveriges bästa i flera tester. Du behöver anstränga dig för att inte få täckning med ett Comviq-abonnemang.

 

7. Kundservice via chatt och telefon

Kommer du ihåg kundservice via telefon? Den där trevliga upplevelsen av att faktiskt få hjälp av en livs levande människa istället för chattrobotar och mailsvar som kommer ett dygn för sent? Som Comviq-kund behöver du bara lyfta på luren så får även du uppleva kundservice som den ska vara! Föredrar du trots allt att chatta kan du göra det också, och faktiskt få svar snabbt (av en riktig människa).

 

8. Skaffa mobil med abonnemanget

Många mindre operatörer har bra priser på abonnemang men inget vidare utbud av mobiltelefoner att köpa till abonnemanget. Vill du skaffa en ny mobil som du betalar av månadsvis tillsammans med ditt abonnemang finns det därför flera operatörer som helt enkelt går bort. Men inte Comviq! De har ett bra utbud av Apple-, Samsung- och Xiaomi-lurar.

 

9. Comhem Play+ på köpet

Streamingpaketet Comhem Play+ är en gömd skatt som innehåller serier och filmer. Och det bästa av allt är att du som Comviq-kund får tjänsten helt gratis i ett år!

 

10. Fria utlandsminuter

I Comviqs tre största abonnemang får du ett visst antal fria utlandsminuter på köpet. Det betyder att du kan ringa utan extra kostnad till en rad olika länder, även utanför Europa. Varför inte slå en signal till USA, Singapore, Indien, Peru eller Sydkorea?

 

MobilabonnemangKommentarer
Pris / mån
Betyg
Comviq abonnemang
comviq abonnemang

erbjudande Studentrabatt
erbjudande Ingen öppningsavgift
erbjudande Fria samtal & sms

fr. 95 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information