✓ Fello ger rabatt till studenter, seniorer och barn

✓ Spara oanvänd surf

✓ Bjud in en vän och få rabatt på månadskostnaden

Fello är en lågprisoperatör under Telias regi som erbjuder billiga abonnemang med enkla och raka villkor. Betala mindre varje månad men få ändå tillgång till telefonsupport, sparad surf, supersnabb täckning via Telias nät och fina deals till nya kunder, studenter, barn och seniorer. 

Surf

Minst2GB
2 GB 100 GB

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Loading...

  4 Abonnemang hittades

  Senast kontrollerat 2024-02-16
  6 GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning
  0krStartavgift

  53kr/mån

  105kr/mån
  Surf
  Spara surfJa (25 GB)
  Surfa inom EU3 GB
  SurfhastighetUpp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  MobilnätTelia
  KundsupportJa
  4G+Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-253 kr/mån
  Mån 3-12105 kr/mån
  Totalpris år 11156 kr
  16 GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning
  0krStartavgift

  83kr/mån

  165kr/mån
  Surf
  Spara surfJa (25 GB)
  Surfa inom EU8 GB
  SurfhastighetUpp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  MobilnätTelia
  KundsupportJa
  4G+Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-283 kr/mån
  Mån 3-12165 kr/mån
  Totalpris år 11816 kr
  32 GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning
  0krStartavgift

  108kr/mån

  215kr/mån
  Surf
  Spara surfJa (25 GB)
  Surfa inom EU16 GB
  SurfhastighetUpp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  MobilnätTelia
  KundsupportJa
  4G+Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-2108 kr/mån
  Mån 3-12215 kr/mån
  Totalpris år 12366 kr
  48 GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning
  0krStartavgift

  138kr/mån

  275kr/mån
  Surf
  Spara surfJa (25 GB)
  Surfa inom EU24 GB
  SurfhastighetUpp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  MobilnätTelia
  KundsupportJa
  4G+Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-2138 kr/mån
  Mån 3-12275 kr/mån
  Totalpris år 13026 kr

  En familjehistoria – bli en Fello

  Fellos historia börjar inom familjen. Syskonen Lisa och John var trötta på en mobilbransch som de upplevde hade dåligt kundbemötande och onödigt dyra abonnemang. Deras svar blev Fello, en operatör där relationen mellan kunden och operatören är det allra viktigaste. Med enkla villkor, billiga priser och en tillmötesgående kundtjänst har de blivit en etablerad operatör som numera är en del av Telias stora koncern. De är en liten familje-operatör i det största nätet.  

  Fello erbjuder idag några av de absolut billigaste mobilabonnemangen på marknaden i Sverige. Villkoren är dessutom enkla: ingen bindningstid, ingen uppsägningstid, samtal och mess ingår alltid inom Sverige och du kan enkelt flytta med ditt gamla telefonnummer när du byter operatör. 

  Rabatter är heller ingenting som Fello är främmande inför. De har extra bra erbjudanden till dig som studerar, har fyllt 55 år eller är under 18 år. 

  Att erbjuda bra kundsupport är en del av Fellos essens. Tillskillnad från många andra lågprisoperatörer erbjuder de telefon-support – men bara på vardagar under arbetstid. Det finns många operatörer som har mer generösa öppettider på sin support, men det viktigaste är ju att man får den hjälp man behöver. Enligt Fellos omdömen är deras kundtjänst en av de främsta anledningarna till att deras kunder väljer att stanna. 

  Abonnemang hos Fello

  • Spara Surf : ✓ Ja
  • Surfa inom EU : ✓ Ja
  • Surfhastighet : 20-60 Mbit/s
  • Mobilnät : Telia
  • Telefonsupport : ✓ Ja
  • 5G : ⨉ Nej

  Mobilnät

  Fello är en del av Telia och kan därför erbjuda täckning i Telias superstora mobiltelefonnät. De har täckning i 2G, 3G och 4G-nätet med hastigheter på upp till 60 Mbit/s. Än så länge erbjuder Fello inte täckning i 5G-nätet, något som huvudoperatören Telia gör. Lågpriskonkurrenten Halebop, som även de är en del av Telia, erbjuder 5G-hastigheter i sina största abonnemang. 

  Fellos abonnemang är inte särskilt stora om man jämför med andra operatörer som har täckning i 5G-nätet. För Fellos kunder, där kanske inte just surfstorlek ligger i fokus, räcker deras snabba täckning i 4G-nätet i de flesta fall gott och väl. 

  Pris

  Prismässigt ligger Fello lägre än nästan alla konkurrenter på marknaden. De minsta abonnemangen kan tecknas för runt hundralappen. Det som bör påpekas är att surfmängderna är betydligt lägre än hos andra alternativ i nästam samma prisklass. Fellos minsta abonnemang är riktigt litet, vilket är bra för den som vill ha så lite surf som möjligt, men deras största abonnemang är inte särskilt stort. Om man älskar mycket surf, och kanske är ute efter ett abonnemang med obegränsad surf, så finns det bättre alternativ. 

  Om man är ute efter ett riktigt billigt abonnemang har man dock hittat helt rätt. Få operatörer kan konkurrera med Fellos månadskostnader. 

  Fördelar

  • Riktigt låga priser och bra erbjudanden till nya kunder
  • Rikstäckande täckning med Telia
  • Telefonsupport

  Nackdelar

  • Inga större abonnemang
  • Endast support på vardagar
  • Inget stöd för 5G

  Vårt omdöme

  Fello är en riktigt billig operatör med enkla och raka villkor och en uppskattad kundsupport. Abonnemangen har relativt låga surfmängder – de erbjuder alltså inget för storsurfaren. För den som surfar olika varje månad finns dock möjligheten att spara surf som man inte hunnit använda. Om du inte surfar något alls en månad kan du alltså passa på att surfa extra mycket månaden efter. 

  De har bra rabatter till nya kunder, studenter, seniorer och barn. Månadskostnaden blir lägre och man får fler GB per krona.

  Kundsupporten nås över telefon, chatt och mejl på vardagar under vanliga arbetstider. Fastän tiden kundtjänsten är öppen är begränsad så är den mycket uppskattad av Fellos kunder – det kan man se tydligt på deras omdömen på Trustpilot. 

  Kontaktinformation

  HemsidaBesök hemsida
  Telefonnummer0770-33 22 22
  AdressGöteborg
  Org. nummer556921-7648

  Frågor och svar om Fello

  Vem äger Fello?

  Fello ägs av jätte-operatören Telia. 2G, 3G och 4G-nätet delas med Telia, men Fello har sin egen prissättning och kundtjänst.

  Har Fello bra täckning?

  Ja, eftersom Fello använder Telias mobiltelefonnät har de utmärkt täckning över stora delar av Sverige. Läs mer om täckning och hitta täckningskartor för alla operatörer här.

  Varför är Fello billigare än Telia?

  Fello var från början en fristående operatör i Telias nät med fokus på låga priser och bra kundtjänst. Efter att de köpts upp av Telia har de valt att behålla varumärket och de låga priserna.