Fello är göteborgaren som tagit kundernas hjärtan med storm. Med transparens, enkelhet och bra priser har Fello på bara några år etablerad sig som en av de bästa lågprisoperatörerna. Här är 10 anledningar till varför du också borde bli en Fello!

 

Mobilabonnemang
Kommentarer
Pris / mån
Betyg

fello abonnemang

erbjudande 50% rabatt i 4 mån!
erbjudande Telias mobilnät
erbjudande Data: 2 - 22 Gb

fr. 48 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

 

1. Halva priset i 4 månader

De redan låga abonnemangspriserna blir extra förmånliga för dig som ny kund hos Fello. Du betalar bara halva priset hela 4 månader och säger upp abonnemanget när du vill.

 

2. Spara surfen

Hos Fello får du spara surfen, vilket inte är en självklarhet hos alla operatörer. Den maximala mängden surf du kan spara är 25 gigabyte. Är du student är gränsen istället satt till 100 gigabyte. Så börja plugga!

 

3. Rabatter för studenter, ungdomar och seniorer

Förutom ovan nämnda generösa gräns för sparad surf, får du som student halva priset på abonnemang i 6 månader. Och dessutom mer surf på köpet, oavsett vilket abonnemang du väljer. Seniorer och barn under 18 får också mer surf på samtliga abonnemang.

 

4. Suveränt omdöme på Trustpilot

Ibland kan mobiloperatörernas erbjudande framstå som väldigt förmånliga, för att sedan visa sig vara allt annat än det i verkligheten. Ett säkert sätt att se hur det egentligen ligger till är att bege sig till Trustpilot, där kunderna får komma till tals. Och som de har talat sig varma om Fello! Med över 500 omdömen har en majoritet gett Fello fem stjärnor av fem möjliga. Snittomdömet är 4,1, vilket imponerar.

 

5. Kundtjänst på telefon och chatt

Fellos kundtjänst kan du både kontakta på gammal hederlig telefon och chatt. Felloservice har öppet på vardagar fram till klockan 17. Och om vi får tro Trustpilot-kunderna sköter de uppgiften med bravur.

 

6. Telias nät

Fello går i Telias nät, vilket betyder att du får samma pålitliga uppkoppling och samtalstäckning som med ett betydligt dyrare Telia-abonnemang.

 

7. Ingen bindningstid

Ett företag vars ledstjärna är att kunderna ska vara nöjda och glada kan ju inte ha bindningstid. Så nej, det har Fello slopat.

 

8. Använd hela din surf på resa i EU/ESS

När du surfar på mobilen EU/ESS får du tillgång till hela den surfmängd som ingår i ditt abonnemang. Skulle surfen ta slut kan du köpa mer via Mina sidor eller genom att skicka ett SMS.

 

9. Värva en Fello och få rabatt

Om du är en nöjd Fello som inte kan berätta för alla dina vänner om just hur nöjd du är? Då finns det pengar att spara! För varje ny kund du värvar till Fello bjuds du på din abonnemangskostnad för en månad.

 

10. Betala med faktura eller kort

Hos Fello väljer du själv om du vill betala med faktura eller med kort. Det sistnämnda alternativet innebär att du kan bli en Fello även om du har betalningsanmärkningar och därför inte godkänns efter kreditkollen.

 

Mobilabonnemang
Kommentarer
Pris / mån
Betyg

fello abonnemang

erbjudande 50% rabatt i 4 mån!
erbjudande Telias mobilnät
erbjudande Data: 2 - 22 Gb

fr. 48 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information