Bästa gratis kontantkort

Här hittar du Sveriges bästa kontantkort till bäst pris! Vi har listat alla kontantkort och respektive operatör här nedan. Du hittar även operatörer som inte erbjuder kontantkort, men har bra erbjudande vad gäller mobilabonnemang som alternativ. Skaffa det bästa kontantkortet för dig och dina behov!

Kontantkort
Kommentarer
Pris / mån
Betyg
1. Hallon Kontantkort
hallon kontant

erbjudande Bästa Kontantkortet
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Ingen uppsägningstid
erbjudande Låg månadskostnad

0 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
2. Halebop Kontantkort
halebop kontant

erbjudande Telias nät
erbjudande Nöjdast kunder
erbjudande Bra alternativ!

0 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
3. Comviq Kontantkort
comviq Kontantkort

erbjudande Billigt! Billigt! Billigt!
erbjudande Snabbt nät
erbjudande Extra surf

0 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
4. Tre kontantkort
tre kontantkort

erbjudande Bäst täckning i storstad
erbjudande Brett sortiment
erbjudande Snabbast surf

0 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

Bäst kontantkort för dig

Det är omöjligt att egentligen säga vilket som är det bästa kontantkortet. Det beror ju på vilka behov man har och vad man skall använda sin mobiltelefon till. De flesta kontantkorten har snarlika villkor, men det skiljer lite åt beroende på vilket kontantkort och vilken mobiloperatör du väljer.

Gratis startpaket

De flesta operatörer erbjuder gratis kontantkort och ger då bort startpaket för att få in kunden och sedan kan man ladda på med den summan man behöver. Du får ett gratis startpaket och ett unikt mobilnummer på ett simkort, som du sedan använder i din mobiltelefon och kan då surfa, ringa, sms:a och skicka mms.

Vill du egentligen ha kontantkortets villkor, men vill ha ett abonnemang, så finns även detta att tillgå. Du kan förbetala ditt abonnemang och sedan använda detta som en form av kontantkort. Hallon använder sig av en form av detta ifall det är något du vill titta på.

Basta kontankort

Gratis simkort

Du får hem ditt simkort och du laddar det med den surfmängd, samtal, sms och mms som du kommer att behöva under månaden. Tar det slut kan du alltid beställa mer och ladda på ditt simkort igen. De flesta kontantkort har idag fastpris och du har då allt klart att använda direkt.

De operatörer du ser här nedan erbjuder alla kontantkort. Du får hem ett gratis startpaket och sedan kan du enkelt ladda ditt kontantkort med det belopp du vill använda.

Operatörer med kontantkort

Det är fler operatörer som arbetar enbart med mobilabonnemang idag än vad det är operatörer som erbjuder kontantkort till sina kunder. De flesta abonnemang idag fungerar nästan som ett kontantkort då de är utan bindningstid och uppsägningstid. Vill man ha ett kontantkort är dessa operatörer här nedan de bästa alternativen!

Halebop gratis kontantkort

Halebop ligger alltid högt vad gäller nöjda kunder i Sverige och det är inte svårt att förstå varför. De har ett brett sortiment vad gäller mobiltelefoni, mobila bredband, kontantkort, produkter och tjänster. De är helt enkelt en mycket bra operatör med hög service och ett stort sortiment. De erbjuder kontantkort och gratis startpaket!

Mer information

Hallon gratis kontantkort

Hallon är den operatör som är mest aggressiv på marknaden just nu vad gäller surfmängder, priser och att skaffa erbjuda bäst villkor för sina nya kunder! Hallon erbjuder utöver kontantkort även mobilabonnemang, mobiler, surfplattor, generösa surfmängder, extra surf samt bra villkor för dig som kund! Ett av de bästa alternativen när det kommer till mobiltelefoni i Sverige helt klart!

Mer information

Comviq gratis kontantkort

Comviq var först ut med kontantkort i Sverige och har alltid arbetat med låga pris till dig som kund. Deras slogan är Billigt! Billigt! Billigt! och de levde länge upp till detta epitet. Numera har de flera lågpriskonkurrenter, men de är en operatör att räkna med. De erbjuder både abonnemang och kontantkort.

Mer information

Tre gratis kontantkort

tre är en av de stora operatörerna i Sverige och har ett stort sortiment vad gäller produkter och tjänster. Du skaffar mobilt bredband, mobilabonnemang, kontantkort, mobiler och surfplattor via Tre. De har mycket stora alternativ vad gäller surfmängder, så är du en stor konsument så är Tre ett av de bästa operatörerna.

Mer information

Mobiloperatörer utan kontantkort

Det finns flera operatörer som inte har kontantkort i sitt sortiment. De har istället helt riktat in sig på att erbjuda bra och prisvärda mobilabonnemang istället. Vill du ha kontantkort, så välj då istället detta från ett konkurrerande företag.

Tele 2

Tele2 erbjuder enbart abonnemang. Comviq ägs av Tele2 och de har kontantkort i sitt sortiment. Du kan alltså tryggt välja Comviqs lösning på kontantkort när du vill skaffa ett nytt sådant. Comviq hittar du här ovan i artikeln.

Fello

Fello arbetar enbart med abonnemang. De har riktat in sig på att erbjuda bra villkor, mycket surf till bra priser. Enkelt och lätt skall det vara att ha Fello och det är det! Vill du ha kontantkort kan du enkelt välja Halebop istället!

Vimla

Vimla erbjuder enbart abonnemang i dagsläget. De har inte kontantkort alls. Vill du ha ett kontantkort kan du med fördel välja Halebop istället här ovan. Vimla är en bra partner vad gäller mobiltelefoni helt klart!

MyBeat

MyBeat arbetar enbart med mobilabonnemang. Bra villkor och sjyssta priser erbjuder MyBeat.

Nu vet du mer om kontantkort och kan välja det bästa alternativet på marknaden efter dina behov. Skaffa det bästa kontantkortet för dig här via vår sajt! Lycka till med din mobiltelefoni!