Bästa gratis kontantkort

Här hittar du Sveriges bästa kontantkort till bäst pris! Vi har listat alla kontantkort och respektive operatör här nedan. Du hittar även operatörer som inte erbjuder kontantkort, men som har bra erbjudande när det gäller mobilabonnemang som alternativ till kontantkort. Skaffa det bästa kontantkortet för dig och dina behov!

Kontantkort
Kommentarer
Pris / mån
Betyg
1. Hallon Kontantkort
hallon kontant

erbjudande Bästa Kontantkortet
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Ingen uppsägningstid
erbjudande Låg månadskostnad

0 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
2. Halebop Kontantkort
halebop kontant

erbjudande Telias nät
erbjudande Nöjdast kunder
erbjudande Bra alternativ!

0 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
3. Comviq Kontantkort
comviq Kontantkort

erbjudande Billigt! Billigt! Billigt!
erbjudande Snabbt nät
erbjudande Extra surf

0 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
4. Tre kontantkort
tre kontantkort

erbjudande Bäst täckning i storstad
erbjudande Brett sortiment
erbjudande Snabbast surf

0 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

Bäst kontantkort för dig

Det finns inget generiskt svar på vilket kontantkort som är det bästa, utan det beror på vilka behov du har och vad du ska använda din mobiltelefon till. De flesta operatörer med kontantkort har snarlika villkor, men det kan skilja sig lite åt beroende på vilket kontantkort och vilken mobiloperatör som du väljer.

Olika fördelar med olika operatörer

Trots att upplägget av kontantkorten är hyfsat lika mellan de olika operatörerna så kan det finnas aspekter som är värda att fundera över innan du skaffar ditt kontantkort. Det kan till exempel vara om du vill kunna ta med ditt kontantkort utanför Sveriges gränser (då rekommenderas Comviq), om du vill ha så bred täckning som möjligt (då rekommenderas Comviq),  så snabb hastighet som möjligt (då rekommenderas Hallon eller Tre) eller om du vill ha det absolut lägsta priset (då rekommenderas Hallon).

Fördelen med kontantkort är att det är riktigt enkelt att byta till en ny operatör, du beställer bara ett nytt kontantkort från den nya operatören.

Gratis startpaket

De flesta operatörer erbjuder gratis kontantkort och ger då bort startpaket så att det ska vara både enkelt och fördelaktigt att välja kontantkort. När du har fått ditt kontantkort så laddar du på det med den summa eller det paket som du önskar. Du får ett gratis startpaket och ett unikt mobilnummer på ett simkort, som du sedan använder i din mobiltelefon för att surfa, ringa, sms:a och mms:a.

Vill du ha kontantkortets villkor men istället ha ett abonnemang, då finns även detta att tillgå. Du kan förhandsbetala ditt abonnemang och sedan använda detta som en form av kontantkort. Hallon är en av operatörerna som använder sig av en form av abonnemang.

Basta kontankort

Gratis simkort

Du får hem ditt simkort och laddar det med den surfmängd, samtal, sms och mms som du kommer att behöva under månaden. Tar detta slut så kan du alltid beställa mer och ladda på ditt simkort igen. De flesta kontantkort har idag fastpris och har en pott på samma sätt som abonnemang har.

Alla de operatörer som du ser nedan erbjuder kontantkort. Du får hem ett gratis startpaket och sedan kan du enkelt ladda ditt kontantkort med det belopp du vill använda.

Operatörer med kontantkort

Det finns fler operatörer som enbart arbetar med mobilabonnemang än vad det finns operatörer som erbjuder sina kunder kontantkort. Idag fungerar de flesta abonnemangen ungefär som ett kontantkort eftersom abonnemangen är utan bindningstid och uppsägningstid. Vill man ändå ha ett kontantkort så är dessa operatörer här nedan de bästa alternativen!

Halebop gratis kontantkort

Halebop ligger alltid högt vad gäller nöjda kunder i Sverige och det är inte svårt att förstå varför. De har ett brett sortiment inom mobiltelefoni, mobila bredband, kontantkort, produkter och tjänster. De är helt enkelt en mycket bra operatör med hög service och ett stort sortiment. De erbjuder kontantkort och gratis startpaket!

Mer information

Hallon gratis kontantkort

Hallon är den operatör som just nu är den mest aggressiva på marknaden.  När det kommer till surfmängder, priser och bäst villkor för sina nya kunder så är det Hallon som har banat väg för denna trend! Hallon erbjuder utöver kontantkort även mobilabonnemang, mobiler, surfplattor, generösa surfmängder, extra surf samt bra villkor för dig som kund! Hallon är ett av de bästa alternativen när det kommer till mobiltelefoni i Sverige, oavsett om det gäller Hallons kontantkort eller deras abonnemang.

Mer information

Comviq gratis kontantkort

Comviq var först ut med kontantkort i Sverige och har alltid arbetat med låga priser till dig som kund. Deras slogan är Billigt! Billigt! Billigt! och de levde länge upp till detta epitet. Numera har de flera lågpriskonkurrenter, men Comviq är fortfarande en operatör att räkna med. De erbjuder både abonnemang och kontantkort.

Mer information

Tre gratis kontantkort

Tre är en av de stora operatörerna i Sverige och har ett stort sortiment vad gäller produkter och tjänster. Du skaffar mobilt bredband, mobilabonnemang, kontantkort, mobiler och surfplattor via Tre. De har alternativ på mycket stora surfmängder, så är du en storsurfare så är Tre en av de bästa operatörerna.

Mer information

Mobiloperatörer utan kontantkort

Det finns flera operatörer som inte har kontantkort i sitt sortiment. De har istället riktat in sig på att erbjuda bra och prisvärda mobilabonnemang. Vill du ha ett kontantkort, då ska du istället välja detta från en av operatörerna som vi har listat ovan.

Tele2

Tele2 erbjuder enbart abonnemang. Tele2 äger Comviq som i sin tur har kontantkort i sitt sortiment. Du kan alltså tryggt välja Comviqs kontantkortslösningar när du vill skaffa ett nytt sådant. Comviq hittar du här ovan i artikeln.

Fello

Fello arbetar enbart med abonnemang. De har riktat in sig på att erbjuda bra villkor med mycket surf till bra priser. Enkelt och lätt ska det vara att ha Fello, och det är det! Vill du ha kontantkort kan du enkelt välja Halebop istället då båda operatörer använder sig av Telias breda mobilnät!

Vimla

Vimla har inte några kontantkort och i dagsläget erbjuder de enbart abonnemang. Vill du ha ett kontantkort kan du med fördel välja Halebop istället. Vimla är ändå en mycket bra partner vad gäller mobiltelefoni, och de har bra priser och schyssta villkor.

MyBeat

MyBeat arbetar enbart med mobilabonnemang som har bra villkor och riktigt schyssta priser. Det är en av de lite mer okända och nyare operatörerna på marknaden. Till skillnad från flera av lågprisoperatörerna så har MyBeat en telefonsupport.

Beställ kontantkort

Nu vet du lite mer om olika alla kontantkort och operatörer och kan välja det kontantkortet som är det bästa alternativet för just dina behov. Skaffa det bästa kontantkortet för dig här via vår sajt genom att klicka på länken bredvid den önskade operatören. Lycka till med din mobiltelefoni!