Trots att Halebop har fått stor konkurrens sedan grundandet 2007 behåller de sin ställning som en av de största och bästa virtuella operatörerna. De erbjuder tjänster som inga andra gör, till schyssta priser och en så tillgänglig chattsupport som det bara är möjligt. Är du ute efter en ny mobiloperatör kan det inte gå fel med Halebop. Här är 10 anledningar varför.

 

MobilabonnemangKommentarer
Pris / mån
Betyg

halebop abonnemang

erbjudandeSverige nöjdaste kunder
erbjudande Telias mobilnät
erbjudande Data: 2 - 60 Gb

fr 99 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

 

1. Abonnemang med surfmängd som passar dig

Det finns ett abonnemang för alla hos Halebop. Allt från Mini med 2 gigabyte surf för den sporadiska mobilanvändaren till abonnemanget med 60 gigabyte för storsurfaren.

 

2. Spara surf

Om du inte använder all din surf kan du spara den. Du får spara lika mycket surf som ingår i ditt abonnemang. Om ditt abonnemang har 6 gigabyte får du alltså spara max 6 gigabyte. Det finns inte heller någon tidsgräns på hur länge du får spara surfen.

 

3. Ring utomlands billigt med Locall

Det blir billigare att ringa utomlands som Halebop-kund, tack vare appen Locall. Halebop ger dig rabatt på alla utlandspaket, och du kan ringa till alla typer av telefoner, även utan internetuppkoppling.

 

4. Ny eller begagnad mobil med abonnemanget

Vill du skaffa ny lur och betala av den med abonnemanget löser Halebop det. De har ett stort utbud av såväl de senaste mobilerna som begagnade och fabriksåterställda. Du hittar mobiler från Apple, Samsung, Xiaomi, Sony, Huawei, med flera i Halebops butik.

 

5. Studentpriser

Som student får du bättre priser på mobilabonnemangen hos Halebop. Det är förstås ett schysst upplägg, men kanske inget som är så unik för just Halebop. Vad som dock gör dem unika är att de samtidigt erbjuder schysstare priser på mobiler för studenter! Ett bra tillfälle att skaffa en ny mobil för dig som går på högskola och universitet alltså.

 

6. Surfa upp till 50 gigabyte i EU/ESS

Olika operatörer har olika gränser för hur mycket av din surf du kan använda i EU/ESS. Halebop är en av de mer generösa operatörerna och sätter taket på 50 gigabyte.

 

7. E-sim

Det börjar dyka upp allt fler prylar som har stöd för framtidens SIM-kort: e-sim.

Idag används e-sim bland annat i vissa iPhone-modeller, Apple Watch och Samsung Galaxy Watch. E-sim innebär att information inte längre behöver lagras på ett fysiskt SIM-kort, utan enkelt kan flyttas mellan enheter helt trådlöst. Så, varför babblar vi om det här? Jo, för att Halebop erbjuder e-sim, och det är det sannerligen inte alla lågprisoperatörer som gör!

 

8. Chattsupporten har öppet dygnet runt

Behöver du komma i kontakt med Halebops support klockan 03:00 på julafton? Inga problem. Årets alla dagar, dygnets alla timmar finns kundtjänsten redo att hjälpa dig.

 

9. Extra SIM-kort för surf

När du beställer ett mobilabonnemang hos Halebop kan du välja till ett extra surf-sim. Då kan du dela surfen som ingår i mobilabonnemanget med en surfplatta eller 4G-router.

 

10. Rabatterade priser på Spotify och Readly

Som ny Halebop-kund kan du även passa på att bli abonnent på populära tjänster som Spotify, Readly eller Storytel. Fördelen med att passa på att teckna upp dig på tjänsterna med Halebop är att de bjuder dig på månadskostnaden under en begränsad period.

 

MobilabonnemangKommentarer
Pris / mån
Betyg

halebop abonnemang

erbjudandeSverige nöjdaste kunder
erbjudande Telias mobilnät
erbjudande Data: 2 - 60 Gb

fr 99 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information