Bästa mobilabonnemanget med iPhone

Ibland är det lättare att skaffa en ny mobil från en operatör än att spara ihop eller köpa på avbetalning från en elektronikbutik eftersom operatörerna kan ge olika bonusar beroende på om man redan har ett abonnemang, om man byter in en gammal telefon, med mera.

Beställa iPhone med abonnemang

iPhone med Halebop
halebop abonnemang

erbjudande Sveriges nöjdaste kunder!
erbjudande Telias mobilnät
erbjudande Data: 5 - 60 Gb


Mer info hos Halebop
iPhone med Hallon
hallon abonnemang

fördel Bästa mobilabonnemanget
erbjudande Data: 4 - 100 Gb

Mer info hos Hallon
iPhone med Tre
tre abonnemang

erbjudande Möjlighet till obegränsad surf
erbjudande Många Samsungmodeller

Mer info hos Tre
iPhone med Comviq
comviq abonnemang

erbjudande Fria samtal & sms
erbjudande Data: 10 - 100 Gb


Mer info hos Comviq

De större operatörerna är inte bara snabba med att kunna erbjuda de allra nyaste modellerna, utan har också brett utbud om man inte nödvändigtvis vill ha en iPhone eller Samsung. I denna artikel listar vi de operatörer som har bra avtal för att skaffa en iPhone. Operatörerna har jämförts för en iPhone XS Max 64 GB med högsta möjliga surfmängd och 24 månaders avbetalning. De är listade efter pris, men det är värt att ta reda på mer om vad varje operatör erbjuder för att se vilken som passar din situation bäst.

Beställa abonnemang utan iPhone

Mobilabonnemang
Kommentarer
Pris / mån
Betyg
1. Hallon abonnemang
hallon abonnemang

fördel Bästa mobilabonnemanget
erbjudande 50% rabatt i 3 mån + 40 Gb extra!
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Data: 4 - 100 Gb

fr. 49 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information


2. Fello abonnemang
fello abonnemang

erbjudande 50% rabatt i 2 mån!
erbjudande Telias mobilnät
erbjudande Data: 2 - 22 Gb

fr. 48 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
3. Vimla abonnemang
vimla mobilabonnemang

erbjudande 50% rabatt i 4 månader!
erbjudande Oanvänd surf sparas
erbjudande Data: 3 - 100 Gb

fr. 50 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
4. Chili abonnemang
chili abonnemang

erbjudande Viaplay ingår i 1 månad!
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Data: 6 gb - Fri surf

fr. 149 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

Halebop

Halebop har i stort sett alltid kampanjer som ger mer surf, extra tillbehör såsom hörlurar, halva priset en period och liknande. Du kan välja surfmängd för abonnemanget du kopplar till din iPhone, upp till 60 GB. Halebop använder Telias mobilnät, och har därför god täckning, också över 99% av befolkningen, och har högt betyg hos SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

Mer information

Hallon

Hallon har ofta kampanjer vid nytecknande av abonnemang, såsom halva priset på abonnemangskostnaden i flera månader. Därefter går det upp till liknande priser som de större operatörerna om du inte kan få student-, barn- eller seniorrabatt. Hallon är den enda operatören där du kan både köpa en mobiltelefon och betala abonnemanget med kontokort istället för faktura och dessutom erbjuder de upp till 100 GB surf. Hallon använder Tres mobilnät och har därför inte bäst täckning i norra halvan av landet, men fungerar bra i tätorter och södra halvan. De har ett lite mindre utbud av mobiler än de andra operatörerna.

Mer information

Katshing

Att inte behöva tänka på att hålla sig inom ramarna för en begränsad datapott, samtidigt som abonnemanget är billigt och använder sig av ett bra nät, har länge varit en utopi. Men nu har den virtuella mobiloperatören Katshing gjort detta till verklighet. De erbjuder nämligen abonnemang med nonstop surf vilket i praktiken innebär att hastigheten blir oerhört låg när du nått din surfpott. Abonnemangen är till låga priser i Tele2:s nät och du slipper bindningstid!

Mer information

Chili

Chili använder sig av Tre:s nät och deras mobilabonnemang erbjuds med mindre surfmängder upp till obegränsad surf. För att göra abonnemangen extra prisvärda för nya kunder inkluderar de även streamingtjänsten Viaplay gratis i tre månader. De har bra priser på sina abonnemang och en kundtjänst som finns tillgänglig dygnet runt.

Mer information

Penny

Med Penny får du koll på dina abonnemang. Teckna mobilabonnemang, bredband och streamingtjänst och administrera dem sedan i Pennys app. Där uppgraderar och nedgraderar du abonnemang, håller koll på förbrukning, betalningar och kontaktar kundtjänst om något skulle strula. Att Penny har några av marknadens bästa priser på mobilabonnemang och går i Tele2:s nät är en extra trevlig bonus!

Mer information

Fello

Visionen för Fello är att du ska slippa allt krångel när du tecknar ett abonnemang hos dem. De erbjuder abonnemang utan bindningstid, till låga priser i Telias nät. Dessutom erbjuder de extrasurf för ungdomar, studenter och seniorer och låter dig enkelt betala ditt abonnemang med ditt kontokort.

Mer information

A3

Operatören A3 har fina abonnemang med många olika surfmängder att välja på vilket gör det enkelt att hitta ett som passar. De erbjuder abonnemang helt utan bindningstid, men man kan även välja att binda upp sig på 12 eller 24 månader. A3 använder Telenors nät och de har rabatterade abonnemang för pensionärer och om man är över 55 år. Om man tar med sig sitt abonnemang på resan får man använda hela surfpotten inom EU om man har ett fastpris-abonnemang.

Mer information

Tre

Efter Hallon kommer Tre, som har ganska dyra abonnemangspriser men eftersom deras modell är uppbyggd på att man ska skaffa en telefon samtidigt som man tecknar abonnemang så blir det ändå billigare än de andra stora operatörerna. I Tres obegränsade abonnemang ingår 3Världen, vilket låter dig surfa upp till 60 GB i 80 länder och att ringa och skicka meddelanden till Sverige och inom landet du befinner dig i. De har också fri musikstreaming som valfritt tillägg för dem som älskar musik. Om du skickar in din gamla mobil kan du få rabatt på den nya.

Mer information

Comviq

Comviqs vars största abonnemang ger 40 GB surf. Oanvänd surf sparas, och du kan spara lika mycket som storleken på ditt abonnemang. Om du är student eller senior kan du få den kombinationen till ännu lägre pris. De har också utlandspaket för temporära vistelser utomlands. Comviq har bra täckning eftersom de använder både Tele2s och Telenors mobilnät och därför täcker över 99% av befolkningen.

Mer information

Telia

En nackdel med Telia är att de är enda operatören som tar ut en engångsavgift för nya kunder. De erbjuder numera familjeabonnemang, som låter familjemedlemmar anslutas till ett huvudabonnemang till lägre pris än att ha flera separata. Dessutom samlas alla mobilkostnaderna på samma faktura. Telia har mycket snabb surf och ger bonusar om man har någon annan tjänst såsom TV eller fast internetuppkoppling via dem. Telia ger fri surf på sociala medier. Är du under 28 år så får du 50 kronor i ungdomsrabatt. Liksom hos Tre kan din gamla telefon bytas in för att få lite rabatt på månadskostnaden.

Mer information

Tele2

Hos Tele2 kan upp till fyra abonnemang anslutas till ett huvudabonnemang, via Tele2 Familjeabonnemang. De erbjuder allt ifrån små mobilabonnemang på ett par gigabyte till abonnemang med obegränsad surf.

Mer information

Telenor

Sist i prisjämförelsen kommer Telenor. De har också obegränsade abonnemang som man kan ansluta upp till åtta familjemedlemmar till och bonusar om man har flera av deras tjänster. Familjemedlemmar ringer fritt till varandra i hela världen i upp till 30 dagar per utlandsvistelse. Med Telenor Change kan du byta in din gamla telefon, om den är i gott skick och du har haft den i minst 12 månader, mot en ny utan att priset ökar om du redan har en telefon från dem.

Mer information

 

apple

Bästa abonnemanget med iPhone

Det beror mest på dina egna preferenser. I vissa fall kan ett lite högre pris inkludera tjänster som ger mervärde, eller så har man bättre eller sämre associationer med olika operatörer. Förhoppningsvis har denna lista hjälpt något i ditt sökande.

Vet du redan vilken modell av iPhone du vill ha kan du här enkelt hitta information om möjliga mobilabonnemang hos olika operatörer. Är du osäker på vilken modell du ska välja hittar du också en inledande kort beskrivning om varje modell. Samtliga priser för mobil är en fast månadskostnad på 24 månader. Tänk på att priser och utbud kan ändras snabbt.

I jakten på bäst mobilabonnemang kan det vara bra att ha koll på erbjudanden. Hos Tele2 finns det just nu erbjudande vid tecknande av nytt abonnemang på minst 3 GB data. Inom Sverige kan du då i tre månader få obegränsad mobildata. Kontrollera om erbjudandet fortfarande är aktuellt och läs om vilka villkor som gäller på operatörens hemsida.

iPhone 12 med 64 GB

iPhone 12, Apples iPhone-modell för 2020. Den häpnadsväckande telefonen har fått en ny design, nya snygga färger och med imponerande specifikationer. Dubbelt kamersystem, Cermaic Shield-glas (det tåligaste glaset någonsin i en smartphone!), extra snabb laddning och Apples nya A14 Bionic chip. Välj mellan de livfulla färgerna vit, svart, blå, grön och röd.

Hallon

Hallon har iPhone 12 med 64 GB lagring. De erbjuder i dagsläget endast färgen svart. Köp den för 420 kronor i månaden och delbetala under 24 månader. 

Halebop

Självklart har Halebop nya iPhone 12. Köp modellen med 64 GB lagring i färgen svart, vit, röd blå eller grön och betala upp till 310 kronor i månaden under 24 månader. Hos Halebop kan man själv välja hur mycket man vill delbetala varje månad och kombinera delbetalningen med ett abonnemang från operatören. 

Telenor

Telenor erbjuder iPhone 12 i alla färger och med alla olika storlekar på minne – 64 GB, 128 GB eller 256 GB. Välj modellen med 64 GB och betala 410 kronor i månaden för mobilen under 24 månader. Byt mobil efter 12 månader, helt utan extra kostnad! 

Tele2

iPhone 12 hos Tele2 kan man få för 416 kronor i månaden om man väljer att delbetala under 24 månader. Man kan även välja att betala mobilen direkt eller delbetala under 6 eller 12 månader. Välj mellan alla färger.

Tre

En iPhone 12 med 64 GB minne kan köpas i alla fem färger hos Tre. Med en bindningstid på 24 månader betalar man 350 kronor i månaden för telefonen. Man kan även skräddarsy sin avbetalning och välja ett abonnemang utan bindningstid och då betala av mobilen under 12, 24 eller 36 månader. 

iPhone 11 med 64 GB

iPhone 11 är en av de senaste telefonerna från Apple lanserad 2019 – och vilken telefon det är! Dubbla kameror, 4K videoinspelning i 60 fps, stöttåligt glas runt hela telefonen, batteri som räcker hela dagen, världens snabbaste smartphone-chip, med mera. Dessutom finns den tillgänglig i sex olika färger!

Chili

Hos Chili finns iPhone 11 tillgänglig i färgerna röd, svart, vit, lila och grön och den kostar 281 kronor i månaden, vid delbetalning i 36 månader.

Hallon

Hallon har iPhone 11 från 380 kronor i månaden (i 24 månader) och i färgerna lila, svart och vit.

Halebop

En ny iPhone 11 till kanonpris hittar du hos Halebop. Den finns tillgänglig i röd, svart och vit och du kan själv skräddarsy din månadskostnad i kombination med något av Halebops abonnemang.

Telenor

Är du intresserad av att din iPhone 11 ska ha någon av de lite ovanligare färgerna så hittar du dem hos Telenor. Här finns telefonen bland annat i grönt och lila. Du delbetalar telefonen i 24 månader (380 kronor i månaden) och kan välja till en trygghetsförsäkring för 119 kronor i månaden.

Tele2

Även hos Tele2 finns iPhone 11 tillgängliga i samtliga sex färger: svart, vit, röd, grön, gul och lila.Vid debetalning i 24 månader kostar telefonen 312 kronor i månaden.

Tre

Tre erbjuder telefonen fem av de sex tillgängliga färgerna, svart, vit, röd, lila och grön. Vid delbetalning i 24 månader och tillsammans med ett abonnemang kostar telefonen från 529 kronor i månaden och uppåt. Det betyder att själva telefonen kostar 330 kronor i månaden.

iphone_8_plus

iPhone SE 64 GB

Den som känner till iPhone 8 kommer direkt att känna sig hemma med iPhone SE. Den sistnämnda bygger nämligen vidare på iPhone 8:s design. Men där slutar egentligen likheterna för iPhone SE har bra mycket bättre prestanda och använder samma chip som iPhone 11 Pro. Vidare har telefonen ett avancerat kamerasystem, bland annat med Portrait Mode och videoinspelning i 4K, samt ett mycket tåligt glas. Modellen är också vattentålig.

Hallon

Hallon erbjuder iPhone SE med något av deras abonnemang till ett riktigt bra pris. I skrivande stund finns mobilen tillgänglig i färgerna vit och svart. Betala 230 kronor i månaden i 24 månader för modellen.

Halebop

Hos Halebop kan du välja iPhone SE på 64 GB i färgerna svart, röd och vit. Du väljer vilket abonnemang du vill teckna tillsammans med mobilen, från 2 GB upp till 60 GB. Är du student, under 18 år eller 55+ kan du välja billigare abonnemang.

Chili

Genom Chili får du möjlighet att köpa iPhone SE med något av deras abonnemang (från 6 GB till fri surf). De erbjuder delbetalning i upp till 24 månader. Tillgången på telefoner kan variera, men om inte iPhone SE finns i lager erbjuds andra modeller, både nya och begagnade till fina priser.

Telenor

Liksom hos Chili får du här möjlighet att köpa en iPhone SE med ett abonnemang som har obegränsad surf. Samtliga färger (svart, vit och röd) finns i lager hos Telenor.

Tele2

Tele2 låter dig köpa din iPhone SE tillsammans med något av deras abonnemang (upp till fri surf) och du får välja om du vill betala direkt eller delbetala i 6, 12 eller 24 månader. Samtliga färger finns tillgängliga hos Tele2.

Tre

Med Tre kan du välja modellen i vilken av de tre tillgängliga färgerna du vill. Du kan skaffa telefonen utan bindningstid eller delbetala i 24 månader.

iPhone XS 64 GB – 5,8 tum

iPhone XS har precis som iPhone XR en Retina HD-skärm samt två kameror en med vidvinkelobjektiv och den andra med teleobjektiv för att fotografera närmare motivet. Glaset är mycket tjockt för bättre tålighet och mobilen har avancerad Face ID för säkrare upplåsning. Samtalstiden är upp till 20 timmar och en stand-by tid på upp till 10 dagar.

Modellen är inte så lätt att få tag på längre men ett par operatörer har den fortfarande i lager.

Chili

Chili säljer både nya och betande iPhone-modeller. Vilka telefoner de har i lager varierar. Om iPhone XS inte finns i lager har de garanterat andra modeller från Apple till bra pris. Delbetala med Klaran under 36 månader.

iPhone XR 64 GB – 6,1 tum

iPhone XR har Retina HD-skärm och två kameror på 12 MP. Den ena kameran har ett vidvinkelobjektiv och den andra kameran ett teleobjektiv för nära fotografering. iPhone XR har också avancerad Face ID för säkrare inloggning. Samtalstiden för denna modell är upp till 20 timmar och den har en stand-by tid på upp till 10 dagar.

Hallon

Hallon erbjuder iPhone XR 64 GB i färgerna svart och vit. Denna iPhone kostar 320 kronor i månaden (24 månaders delbetalning) om du väljer till ett mobilabonnemang. Du hittar billigare abonnemang om du är under 18 år, student eller 55+.

Halebop

Halebop säljer både nya modeller och begagnade. iPhone XR säljs inte längre i nyskick, men den kan dyka på som begagnad. Priset för mobilen skiftar hos Halebop beroende på vilket abonnemang du väljer och vilken bindningstid. Vet du hur mycket data du behöver kan du lättare jämföra priset på mobilen med andra operatörer.

Tre

Hos Tre kan du välja iPhone XR i färgen vit. Vid val av denna modell med ett abonnemang så kostar själva mobilen 200 kronor i månaden då den delbetalas under 24 månader.

bast mobilabonnemang med iphone

iPhone 8 med 64 GB

iPhone 8 Plus är designad helt i glas och har trådlös laddning, A11 Bionic-chip och avancerade kameror. Modellen har en samtalstid på upp till 21 timmar och en stand-by tid på upp till 16 dagar.

Denna modell av iPhone är en av de äldre, men fortfarande fungerar den riktigt bra och med tanke på att den fortfarande går att få tag på hos vissa operatörer till ett riktigt bra pris, så är den ett mycket bra alternativ för den som inte nödvändigtvis behöver den senaste telefonen på marknaden.

Chili

iPhone 8 är en av de telefoner som Chili erbjuder i begagnat skick, eller ”reloved” som de kallar det. Det betyder att telefonen är använd men återställd för att vara i så bra skick som möjligt. Den erbjuds till bra pris och du kan antingen betala direkt eller delbetala i 24 månader.

Halebop

Hos Halebop kan du hitta den klassiska iPhone-modellen iPhone 8. De iPhone 8-modeller Halebop säljer är begagnade men i gott skick. Du kan få mobilen för så lite som 30 kronor i månaden.

Telenor

Även Telenor har börjat satsa på återanvända modeller av äldre smartphones. I sitt lager har de iPhone 8 till riktigt fint pris. Betala 170 kronor i månaden för telefonen och välj till ett abonnemang från Telenor.

Hos övriga operatörer erbjuds i dagsläget inte iPhone 8. Men Tre och Tele2 har den lite äldre, men ännu välfungerande, iPhone 7 i lager till bra priser.

Frågor och svar om mobilabonnemang med iPhone

Vilket är det bästa mobilabonnemanget med iPhone?

I vår topplista hittar du de bästa mobilabonnemangen med iPhone. Vi har listat operatörer med bra pris på abonnemang och iPhone, men även bra och billiga abonnemang för dig som redan har en iPhone.

Kan jag köpa iPhone 12 med abonnemang?

Ja, operatörerna vi listar erbjuder den senaste iPhone-modellen, iPhone 12, tillsammans med abonnemang. Köp iPhone 12 på avbetalning hos Hallon eller välj mellan avbetalning och att betala direkt hos Halebop.

Finns det abonnemang med fri surf till iPhone?

Ja, det finns abonnemang med fri surf man kan använda med sin iPhone. Operatörer som Telenor, Tre, Telia och Tele2 erbjuder abonnemang med fri surf man kan beställa tillsammans med sin nya iPhone. Hallon erbjuder abonnemang med riktigt mycket surf som man kan köpa tillsammans med en iPhone.

Kan jag köpa en äldre iPhone med abonnemang?

Ja, operatören Halebop erbjuder begagnade iPhone-modeller som man kan köpa tillsammans med deras abonnemang. Vilka modeller som finns i lager varierar, men man kan hitta allt från iPhone 8 till iPhone 12 bland Halebops begagnade mobiltelefoner.

Bäst erbjudande på iPhone med abonnemang?

I vår topplista hittar du de bästa erbjudandena från operatörerna om du är intresserad av att köpa en iPhone. Hallon erbjuder till exempel extra bra priser på sina abonnemang till nya kunder – det kan man utnyttja samtidigt som man köper en ny iPhone.