Karma Mobil finns inte längre som varumärke, utan är nu en del av MyBeat.

✓ Rabatt till alla seniorer med Karma Mobil

✓ Ta med ditt gamla telefonnummer

✓ Ring till supporten

Lågprisoperatören som ville göra mobiltelefonin ännu mer tillgänglig för ovana användare – Karma Mobil. De hade som mål att erbjuda så okomplicerade och lättanvända abonnemang som möjligt. Du kunde flytta med dig ditt gamla telefonnummer, få hjälp av telefonsupporten och ring, surfa och messa i det rikstäckande mobiltelefonnätet från Telenor. 

Karma Mobil – Den enkla operatören

Karma Mobil gjorde sig kända som mobiltelefonoperatören för ovana användare. Det som fick dem att sticka ut var att de var en virtuell lågprisoperatör, men de erbjöd support och kundtjänst som kunde jämföras med de större operatörerna. Telefonsupport är en trygghet för många seniora mobilanvändare, det var något Karma Mobil valde att ta fasta på.

Förutom telefonsupporten så erbjöd Karma Mobil dessutom specialerbjudanden för kunder som hade fyllt 55 år. Seniorabonnemangen kom med en lite lägre månadskostnad och möjligheten att få gratis ID-skydd under en kortare period. 

Trots de många förmånerna för seniorer så var alla välkomna att köpa ett abonnemang hos Karma – oavsett ålder och mobilvana. De erbjöd abonnemang i flera olika storlekar – till och med ett abonnemang med 0 GB surf. 

Mobilabonnemang hos Karma Mobil

Mobilnät

Karma Mobil var en mindre operatör som inte hade ett eget mobiltelefonnät, istället använde de Telenors rikstäckande nät.

Nätet är utbyggt över 90 procent av Sveriges landyta och når ut till nästan varenda svensk – 99,9 procent. Fastän nätet är välutbyggt och riktigt snabbt så kan det ha sina fläckar med sämre täckning. Vår rekommendation är att alltid kolla in täckningskartan innan du väljer operatör.

Pris

En virtuell operatör har förmånen att kunna använda stora operatörers nät men erbjuda abonnemang till lägre priser. Karma Mobils priser mätte sig med några av de billigaste operatörerna på marknaden – särskilt om du var över 55 och kunde ta del av deras seniorrabatt. 

Fördelar

  • Lågprisoperatör
  • Telefonsupport alla vardagar
  • Erbjuder abonnemang med 0 GB surf

Nackdelar

  • Oanvänd surf sparas inte
  • Ingen täckning i 5G-nätet
  • Inget abonnemang med fri surf

Vårt omdöme

Karma Mobil var en operatör med bra erbjudanden i ett pålitligt mobiltelefonnät. Jämfört med många andra lågprisoperatörer stack Karma ut på grund av sin tillgängliga telefonsupport – något som är relativt ovanligt bland liknande operatörer. De erbjöd även surfnivåer som passade många olika användare – från ingen surf alls, vilket de är relativt ensamma om, till hyfsat stora abonnemang. För den som älskar mycket och snabb surf var nog Karma inte ett självklart val. De hade inget mobiltelefonabonnemang med fri surf, man fick heller inte spara den surf man inte hann använda och de hade inte täckning i 5G-nätet.

Karma Mobils enkla inställning till mobiltelefonabonnemang gjorde dem till en omtyckt operatör bland sina kunder. På Trustpilot hade Karma övervägande goda omdömen och många användare lyfte fram deras välfungerande kundsupport, överkomliga abonnemang och pålitliga kundsupport. 

Kontantinformation

HemsidaBesök hemsida
Telefonnummer010-750 05 25
AdressNacka Strand
Org. nummer559197-8183

Frågor och svar om Karma Mobil

Finns Karma Mobil?

Nej, mobiloperatören Karma Mobil har blivit köpt av MyBeat. Alla Karma Mobils kunder har flyttats över till MyBeat.

Vilket nät använder Karma Mobil?

Karma Mobil använder Telenors mobiltelefonnät. Nätet erbjuder rikstäckande täckning som når ut till nästan alla svenskar, 99,9 %.

Är Karma Mobils mobilabonnemang bra?

Ja, Karma Mobil har bra mobilabonnemang med konkurrenskraftiga priser, bra täckning och fina erbjudanden. Som senior får du ännu bättre pris.

Har Karma Mobil seniorabonnemang?

Ja, Karma Mobil har seniorabonnemang med bättre priser och specialerbjudanden till alla kunder som är över 55 år gamla. Karma Mobil har även telefonsupport, något som många äldre användare uppskattar.