Bäst abonnemang för mobilt bredband till din surfplatta

Använd din surfplatta med ett mobilt bredband så kan du enkelt jobba eller surfa på internet när du vill. En surfplatta är smidig att ha med sig i jämförelse med en dator och jämfört med en mobil får du större yta att jobba med. Här är de bästa abonnemangen från de bästa operatörerna. Jämför och välj mobilt bredband för din surfplatta här.

Mobilabonnemang
Kommentarer
Pris / mån
Betyg
1. Hallon abonnemang
hallon abonnemang

erbjudande Bäst mobilt bredband
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Ingen uppsägningstid
erbjudande Låg månadskostnad

från 89 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
2. Telenor abonnemang
mobilabonnemang tele2


erbjudande Minst 10 GB surf i EU/EES och Thailand
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Upp till 400 GB!

från 249 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
3. Tre abonnemang
tre abonnemang

erbjudande Bäst täckning i storstäder
erbjudande Störst surfmängd
erbjudande Stort sortiment

från99 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
4. Tele2 abonnemang
mobilabonnemang tele2

erbjudande Bra täckning
erbjudande 3 storlekar
erbjudande Upp till 400 GB!

från 249 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

Se till att surfplattan kan använda mobilt bredband

Dubbelkolla att din surfplatta går att använda med mobilt bredband. Många surfplattor har ett särskilt fack för SIM-kort som används för mobilt bredband. Finns inget fack för SIM-kort går det bra att köpa en mindre router.

Tips när du väljer abonnemang

Välj rätt datamängd

Det viktigaste tipset är att först och främst välja rätt surfmängd på ditt telefonabonnemang. Välj tillräckligt mycket så att du plötsligt inte står utan internetåtkomst när du verkligen behöver använda internet. Samtidigt vill du inte betala för mycket för data du ändå inte kommer att använda. Har du absolut ingen aning om hur mycket du behöver så kan du först testa ett abonnemang där du snabbt kan byta mellan abonnemang tills du har fått koll på vad som passar dig bäst.

Kontrollera vad som ingår i priset

Vet du vilken surfmängd du behöver så är nästa steg att jämföra olika operatörers priser för mobilt bredband. Titta extra noga vad du får för priset då det kan skilja sig ganska mycket mellan de olika operatörerna. Det kan vara olika hastighet på hur snabbt du kan surfa på internet och hur snabbt det går att ladda hem saker eller ladda upp. I vissa fall kan du också få en router på köpet eller köpa till en router för ett rabatterat pris.

Tänk på att jämföra det ordinarie priset när du gör din prisjämförelse eftersom tillfälliga erbjudanden brukar gälla en begränsad tid. Kolla också upp vilken bindningstid som gäller.

Abonnemang surfplatta

Vad du får med mobilt bredband hos fyra kända operatörer

Hallon

Hos Hallon får du inga bindningstider för dina abonnemang. Det underlättar för dig som behöver byta abonnemang ofta till exempel på grund av olika behov av datamängder. En annan fördel med denna operatör är att du kan spara oanvänd surf. Det minskar i sin tur också behovet av att byta abonnemang.

Mer information

Halebop

Halebop ger dig möjlighet att välja ett abonnemang utan bindningstid eller att tillsammans med ditt abonnemang köpa en surfplatta eller en 4G-router till ett rabatterat pris. Ett bra alternativ om du ändå har tänkt att köpa en surfplatta eller en router.

Mer information

 

Tre

Hos Tre kan du använda ditt mobila bredband även utomlands i EU. Abonnemangen stödjer både 3G och 4G vilket ger dig ett större täckningsområde.

Mer information

Tele2

Tele2 har inte heller någon bindningstid på sina abonnemang vilket gör att du när som helst kan ändra datamängd. Detta kan du enkelt göra med självbetjäning på deras hemsida.