Bästa mobilabonnemanget med Samsung

Ibland är det helt enkelt smidigast att skaffa en mobiltelefon att betala av på samma räkning som ens andra mobilkostnader. I många fall får man då rabatt på mobilens pris eller kan byta in den mot en helt ny när man har haft den i ett år. Operatörer har idag sällan bindningstid, men när man skaffar en mobil med abonnemang binder man sig alltid att betala hela telefonens pris oavsett om man stannar hos den aktuella operatören eller ej. Om man byter operatör under avbetalningstiden, som vanligtvis ligger på 24 månader, blir man skyldig att betala resterande andel av mobilens pris i klumpsumma.

Beställa Samsung med abonnemang

Samsung med Halebop
halebop abonnemang

erbjudande Sveriges nöjdaste kunder!
erbjudande Telias mobilnät
erbjudande Data: 2 - 60 Gb
samsung

Mer info hos Halebop
Samsung med Hallon
hallon abonnemang

fördel Bästa mobilabonnemanget
erbjudande Data: 4 - 100 Gb
samsung
Mer info hos Hallon
Samsung med Comviq
comviq abonnemang

erbjudande Fria samtal & sms
erbjudande Data: 3 - 40 Gb
samsung

Mer info hos Comviq
Samsung med Tre
tre abonnemang

erbjudande Möjlighet till obegränsad surf
erbjudande Många Samsungmodeller
samsung
Mer info hos Tre

Operatörerna har jämförts för en Samsung Galaxy S10+ med 128 GB lagring med största möjliga surfmängd och är listade efter pris för avbetalning över 24 månader, men de kan ha olika tjänster som gör dem mer eller mindre lämpliga för din situation.

Beställa abonnemang utan Samsung

Mobilabonnemang
Kommentarer
Pris / mån
Betyg
1. Hallon abonnemang
hallon abonnemang

fördel Bästa mobilabonnemanget
erbjudande 50% rabatt i 3 mån!
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Data: 4 - 100 Gb

fr. 49 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information


2. Fello abonnemang
fello abonnemang

erbjudande 50% rabatt i 2 mån!
erbjudande Telias mobilnät
erbjudande Data: 2 - 22 Gb

fr. 48 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
3. Vimla abonnemang
vimla mobilabonnemang

erbjudande 50% rabatt i 4 månader!
erbjudande Oanvänd surf sparas
erbjudande Data: 3 - 100 Gb

fr. 50 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
4. Chili abonnemang
chili abonnemang

erbjudande Viaplay ingår i 1 månad!
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Data: 6 gb - Fri surf

fr. 149 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

Hallon

Hallon är en av de få lågprisoperatören som kan erbjuda abonnemang med 100 GB surf, och det till lägre pris än för betydligt lägre surfmängder hos många konkurrenter. Det som gör Hallon dyrare är månadskostnaden för mobilen. Hos Hallon kan man betala sin abonnemangskostnad med kontokort, men mobil på avbetalning körs via separat faktura och kräver kreditkoll. Hallon har god täckning och snabb surf i södra halvan av landet, men bor man i nordligare trakter har de bara täckning i större tätorter.

Mer information

Halebop

Ett steg upp i pris är Halebop, där största abonnemanget ger dig 60 GB surf. Halebop har ett ganska generöst utbud av mobiltelefoner och det går också att köpa bra begagnade hos dem, vilket ger lägre pris. Halebop har dessutom studentabonnemang och om man kan använda dessa blir mobilen ytterligare lite billigare. De använder Telias mobilnät och har därför både snabb surfhastighet och god täckning i hela landet, förutom några avlägsna fjälltoppar.

Mer information

 

Comviq

Comviqs största abonnemang inkluderar 40 GB data och när du väljer detta sparas automatiskt oanvänd surf. De använder Tele2s och Telenors mobilnät och har därför god täckning. Om man ska vistas utomlands en kortare tid har de utlandspaket som man kan skaffa för att undvika onödigt höga mobilkostnader under semestern. De har rabatt för seniorer, barn och studenter och kan då erbjuda ett riktigt bra pris för kombinationen telefon och abonnemang.

Mer information

Tre

Efter Hallon kommer Tre, som har obegränsad surf liksom de nästkommande på listan. De erbjuder fri musikstreaming, så det är utmärkt för musikälskare. 3Världen ingår också, alltså att man kan ringa till svenska nummer från utlandet samt lokala nummer utan extra kostnader. Det går också att surfa upp till 60 GB i 80 länder. En nackdel med Tre är att de har samma begränsade täckning i norr som Hallon, eftersom det är deras mobilnät.

Mer information

 

Telenor

Telenor är dyrast bland operatörerna som erbjuder mobiler tillsammans med sina abonnemang, men de har samma bra täckning som Tele2 för 4G-nätet eftersom de byggde ut detta tillsammans. Telenors familjeabonnemang har länge framhållits som deras viktigaste tjänst, och att de andra stora operatörerna nu imiterar detta visar att de hade en bra idé. Eftersom familjemedlemmar ringer fritt till varandra i hela världen är det ett bra val för familjer där medlemmarna reser mycket, tillsammans eller separat. Telenor har också gott om surfmängd i ganska många länder utanför EU, men Tre har faktiskt fler. Med Telenor Change kan du byta in din telefon mot en ny när du har haft den i 12 månader eller längre, och om du väljer en försäkring spelar det ingen roll vilket skick den är i när du byter in den. Detta kan vara ett bra val för dem som alltid vill ha den senaste mobilmodellen.

Mer information

Tele2

Näst sist i prislistan kommer Tele2. De har också god täckning i hela landet och är ett bra alternativ för familjer, som kan spara pengar på abonnemang genom att ansluta hela familjens mobilabonnemang i ett familjeabonnemang. När det kommer till mobiltelefoner så har det ett gediget utbud, inte minst av Samsungtelefoner.

Mer information

Telia

Telia är den enda operatören som tar ut en startavgift för abonnemang, men de har bra täckning och snabb surf som täcker nästan hela landets yta. Deras beräknade totalkostnad är hög men de har nu infört familjeabonnemang som liknar konceptet som Telenor har haft ganska länge, att varje anslutning delar på surfen från ett huvudabonnemang till lägre pris än för flera separata abonnemang. Om den som tecknar abonnemanget är under 28 år får man ungdomsrabatt.

Bästa operatören med Samsungtelefon

Eftersom denna lista är likadan som den för iPhones går det att konstatera att deras prisnivåer är konsekventa. Man får olika fördelar från de olika operatörerna, så vilken som är bäst beror på en kombination av pris och vilka tjänster man behöver från sin operatör. Använd denna lista som vägledning när du skaffar din nya Samsung på avbetalning.

Samsung Galaxy S21 med 128 GB

2021 lanserade Samsung sin nya modell i den populära S-serien, Samsung Galaxy S21. S21 är smartphone-modell med extraordinära funktioner och användaren i fokus. Kamerasystemet har tre linser som samarbetar för att ta de bästa bilderna. AI hjälper sedan till att välja ut de finaste och klaraste bilderna ur dina bildserier. Dessutom filmar du i 8K. Skärmen erbjuder 120 Hz för bekväm skrollning, och S21 har även stöd för 5G. 

Halebop

Hos Halebop hittar du S21 med antingen 128 GB eller 256 GB lagringsminne. De erbjuder dessutom fyra färger: grå, vit, rosa och lila. Den vita och rosa modellen säljs dock bara med 128 GB lagring. Anpassa ditt abonnemang efter dina önskemål hos Halebop. Välj abonnemang och hur mycket du vill delbetala för telefonen varje månad. Du kan även välja att köpa telefonen utan avbetalning. 

Telenor

Köp Galaxy S21 från Telenor. De erbjuder abonnemang med upp till fri surf. Telefonen finns i färgerna grå, rosa, vit och violett med 128 GB eller 256 GB lagringsminne. 

Tele2

Hos Tele2 finns S21 i färgerna violett, rosa, grå och vit. Välj 128 GB eller 256 GB lagringsminne. Du kan antingen delbetala telefonen eller köpa den utan betalningsplan. Tele2 har flera olika abonnemang.

Tre

Tre erbjuder Galaxy S21 i färgerna violett, grå, vit och rosa. Violett, vit och rosa finns med 128 GB lagringsminne och grå med 128 eller 256 GB. Bindningstid eller inte? Det väljer du. 

Samsung Galaxy S20 med 128 GB

Galaxy S-serien uppdaterades 2020 med Samsung Galaxy S20. S20 är en fantastisk telefon som är redo för framtiden. Den har stöd för 5G, filmar i 8K och har en skärm med 120 Hz som gör att skärmen känns otroligt naturlig att skrolla. Trippelkamerasystemet på baksidan bjuder på 30x optisk zoom och bildstabilisering.

Hallon

Köp Samsung Galaxy S20 hos operatören Hallon i färgerna grå eller blå. Betala av under 24 månader och betala 450 kronor för telefonen varje månad. Hallon har prisvärda abonnemang med bra villkor som enkelt kombineras med telefonen.

Halebop

Är du intresserad av en färgglad S20 har Halebop flera fina alternativ. De säljer S20 med 128 GB i färgerna grå, blå och rosa. Hos Halebop kan man kombinera avbetalningen av mobilen med sitt abonnemang hur man vill. Välj hur mycket du vill betala för telefonen vid köptillfället – allt från 260 kronor i månaden under två år upp till fullpris och ingen månadsavgift.

Telenor

Telenor är en stabil operatör med flera olika smartphone-modeller att erbjuda. En av dem är Samsung Galaxy S20. S20 finns i färgerna blå, grå och rosa med ett lagringsminne på 128 GB. Telefonen kostar 390 kronor per månad och man kan välja att lägga till en försäkring som täcker vattenskador och stöld.

Tele2

S20 hos Tele2 finns i utförandena rosa, grå, blå och vit. Välj hur du vill avbetala telefonen. Du kan välja mellan 6 månader, ett år eller två år. Det går även bra att köpa telefonen direkt. Om du väljer att avbetala under två år kostar den just nu 353 kronor i månaden. Om du byter in din förbrukade mobil samtidigt som du köper en ny får du extra rabatt hos Tele2.

Tre

I Tres lager finns Samsung Galaxy S20 i utförandena grå, blå eller rosa. Tre säljer abonnemang med upp till fri surfmängd och du kan själv välja om du vill ha bindningstid på ditt abonnemang eller inte. Telefonen betalas av under två år för 200 kronor i månaden.

Samsung Galaxy S10 med 128 GB

Galaxy S10 firar Galaxy S-seriens 10-årsjubileum. Modellen lanserades under 2019 som Samsungs flaggskeppsserie. S10 har en vacker Dynamic AMOLED-skärm som täcker hela telefonens framsida och böjer sig över kanterna för ett oändligt intryck. Specifikationerna är imponerande och på baksidan hittas ett trippelkamerasystem som kan ta fantastiska bilder och filma i 4K. Välj bland en rad vackra färger som vit, svart, grön, blå, röd och rosa. 

Hallon

Hallon erbjuder Galaxy S10 med ett minne på 128 GB. De har färgen svart. Avbetala telefonen under 24 månader för 410 kronor i månaden om du köper den tillsammans med ett abonnemang från Hallon.

Halebop

Halebop har ett brett sortiment av smartphones – både sprillans nya och restaurerade. Självklart har de även Galaxy S10. Telefonen finns i färgen svart med ett minne på 128 GB. Välj hur mycket du vill betala i månaden för telefonen tillsammans med ditt abonnemang från Halebop. Om du inte vill betala något när du får hem telefonen kostar den 220 kronor i månaden under två år. 

Telenor

Telenor säljer S10 i svart eller vitt – båda med 128 GB. För telefonen får man betala 350 krånor/månad under två år. Hos Telenor kan du byta mobiltelefon utan extra kostnad efter ett år.

Tele2

Tele2 är den återförsäljare som har flest färger av Galaxy S10 – blå, svart och vit. Välj om du vill betala av telefonen under 24, 12 eller 6 månader. Du kan även köpa den direkt. Om du betalar av enheten under 24 månader kostar den 353 kronor per månaden. 

Samsung Galaxy Note20 med 256 GB

Samsung Galaxy Note20 är en kombination mellan en smartphone och en tablet. Den stora skärmen gör det möjligt att multitaska, se filmer och enkelt redigera dokument. Den har såklart även stöd för 5G – framtidens mobilnät. Samsungs Note-serie kommer tillsammans med en digital penna. S Pen. S Pen kan man använda för att styra sin Note via skärmen eller som fjärrkontroll om man gör presentationer med hjälp av sin Note. En perfekt telefon för både nöje och arbete. 

Tre

Köp Galaxy Note20 hos Tre i färgerna grå eller brons med ett minne på 256 GB. Välj ett abonnemang med upp till fri surf och betala av din Note20 under 24 månader med en månadskostnad från 350 kronor. 

Halebop

Halebop har flexibla abonnemang när du köper Note20 hos operatören. Kombinera abonnemang med avbetalning och välj hur mycket du vill betala av varje månad. Om du väljer en låg månadskostnad kostar telefonen mer när du hämtar ut den. Om du väljer en kostnad per månad på 430 kronor betalar du ingenting när du köper den. 

Telenor

Telenor har inte standardmodellen Note20 i sin butik, men de har den vassare modellen Note20 Ultra med 256 GB lagringsminne. Köp den kraftfulla telefonen tillsammans med ett abonnemang med upp till fri surf. 570 kronor per månad kostar det att köpa en Note20 Ultra hos Telenor.

Tele2

Tele2 har abonnemang med upp till fri surf. Köp ett abonnemang i kombination med en Note20. Telefonen betalas av under 24, 12, 6 eller 0 månader. Vid 24 månader kostar den 478 kronor per månad. Välj mellan färgerna grå eller brons. Note20 säljs alltid tillsammans med S Pen. 

Frågor och svar om mobilabonnemang med Samsung 

Vilket mobilabonnemang är bäst med Samsung?

Vi har listat de bästa och mest prisvärda mobilabonnemangen med Samsung i vår topplista. Operatörerna erbjuder de senaste modellerna från Samsung till bäst priser och med bäst villkor på avbetalning och abonnemang.

Kan jag köpa Samsung Galaxy S21 med abonnemang?

Ja, alla operatörer vi listar i vår topplista erbjuder de senaste Samsung-modellerna i S21-serien. Du kan köpa Samsung S21 med ett abonnemang och betala av telefonen på samma faktura som ditt abonnemang.

Finns det abonnemang med fri surf till Samsung?

Ja, det finns abonnemang med fri surf som man kan köpa tillsammans med en Samsung. Tre, Telia, Telenor och Tele2 har abonnemang med fri surf och de senaste Samsung-modellerna. Om du redan har en Samsung kan du köpa ett abonnemang från Chilimobil med obegränsad surf som du kan använda med telefonen.

Bäst erbjudande på Samsung med abonnemang?

Halebop och Hallon ligger i topp på vår topplista över operatörer med bäst erbjudande på Samsung. Halebop har ett stort utbud av Samsung-modeller och Hallon har riktigt billiga abonnemang.

Kan jag köpa en billig Samsung med abonnemang?

Ja, många operatörer erbjuder äldre och billigare Samsung-telefoner med abonnemang till riktigt bra priser. Halebop säljer även begagnade Samsung-telefoner med abonnemang.