Skaffa ett pensionärsabonnemang

Är du pensionär och känner att pensionen inte riktigt räcker till? För många kan kostnaden för mobil-abonnemang äta upp mycket av den månatliga budgeten. Men det finns billiga alternativ att tillgå. Vill du få pensionen att räcka lite längre? Här listar vi 6 anledningar till att du som pensionär bör se över ditt mobilabonnemang.

Mobilabonnemang
Kommentarer
Pris / mån
Betyg
1. Hallon abonnemang
hallon abonnemang

erbjudande Bästa mobilabonnemanget för seniorer
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Ingen uppsägningstid
erbjudande Låg månadskostnad

fr. 49 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
2. Vimla abonnemang
vimla mobilabonnemang

erbjudandeSpara oanvänd surf
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Ingen uppsägningstid

fr. 100 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer informationSpecialutformade erbjudanden för pensionärer

Det är onödigt att betala för mycket och idag erbjuder många olika företag speciella erbjudanden för pensionärer och seniorer. För de pensionärer som har svårt att leva på sin pension kan ett billigare abonnemang vara avgörande för dem som vänder på varenda krona och för andra kan extra pengar i plånboken krydda vardagen lite extra. Erbjudanden för pensionärer och seniorer brukar gälla dig som är 55+

Hitta ett abonnemang som passar dina vanor

Hur människor använder sina telefoner varierar från person till person och bara du vet vad som passar dig bäst. Det är viktigt att fundera över vad du vill få ut av ditt abonnemang. Ringer du till dina barnbarn flera gånger i veckan eller tycker du om att titta på en serie på väg till en vän? Kanske spenderar du ditt liv som pensionär med att upptäcka världen och ständigt är på resande fot?

Oavsett hur dina vanor ser ut är det viktigt att fundera på vad du behöver för att hitta ett mobilabonnemang som
passar din livsstil, utan att betala för mycket pengar. Det som ofta drar iväg kostnaderna är mängden data du använder så vet du med dig att du endast surfar någon gång i månaden kan det vara bra att hitta ett abonnemang med liten surfpott för att dra ned på kostnaderna.

Skaffa pensionarsabonnemang

Abonnemang för dig som tycker om att prata

Är du en av dem som älskar att prata telefon och spenderar mycket tid i samtal till vänner och släkt ska du hitta ett abonnemang som erbjuder fria samtal och SMS så att du slipper oroa dig för att använda upp dina minuter.

Fello har bra erbjudande för dig som är 55+. De är en av de operatörer som satsar lite extra på pensionärer. Riktigt fina villkor och enkelt att förstå deras abonnemang är en fördel hos Fello.

Abonnemang för dig som är resglad

Är du någon som spenderar tiden som pensionär med att tågluffa i Europa eller sola på Mexikos stränder och vill hålla kontakt med din familj? Vill du ringa din dotter som jobbar i Japan eller ditt barnbarn som studerar i USA? Reser du inom Europa är det sedan den 8 juni 2017 ringer och surfar du för samma kostnad som i Sverige inom hela EU.

Dataroamingen är borttagen numera inom EU/EES och detta har gjort att det är bra mycket mer förmånligt att använda sin mobiltelefon utomlands. Perfekt för dig som gör korta eller långa semesterresor.

Abonnemang för dig som bara använder mobilen ibland

Många pensionärer använder sina telefoner ganska sällan och då endast för att ringa. Känner du igen dig i detta finns det flera billiga abonnemang att välja ibland. Vimla har bra erbjudande för dig som är 55+. Låga priser, bra med surf och fria från bindningstid är några fördelar.

Även Hallon har ett erbjudande för 55+ som heter Hallon liten. Hallon har tagit stora steg framåt vad gäller marknadsandelar på den svenska marknaden de senaste åren. Inte svårt att förstå alls. De har många gånger de bästa mobilabonnemangen på marknaden oavsett om det är vanliga abonnemang eller för seniorer.

Abonnemang för dig som gillar att surfa

Tycker du om att lyssna på musik och kanske titta på film i telefonen är det bra att använda ett abonnemang med stor surfpott så att du inte åker på dyra priser för att köpa till mer surf. Comviqs abonnemang Fastpris Senior är fördelaktigt och du får mycket för pengarna hos Comviq!

Du som pensionär bör se över ditt mobilabonnemang för att se till att du inte betalar onödigt mycket pengar för tjänster du inte använder. Eftersom alla använder sina telefoner på olika sätt är det svårt att tipsa om ett abonnemang som är bäst för pensionärer. Det är bara du som vet vilket som passar just dig och dina vanor bäst.

Fördelar med ett pensionärsabonnemang

  • Bättre priser för dig över 55+
  • Ofta mer surf
  • Billigare samtal och sms
  • Finns abonnemang med fastpris
  • Enkla och fördelaktiga villkor
  • Rabatter och erbjudande riktade mot dig som pensionär

Lycka till du pensionär med ditt val av mobilabonnemang!