Telefonabonnemang

Här hittar du de bästa telefonabonnemangen. Vi jämför telefonabonnemang och du hittar de abonnemang som har bäst pris, mycket surf, fria samtal, fria sms, bra täckning och fria mms. Vad krävs för att det skall bli ett riktigt bra telefonabonnemang? Vi visar dig här!

Mobilabonnemang
Kommentarer
Pris / mån
Betyg
1. Halebop abonnemang
halebop abonnemang

erbjudande Bästa mobilabonnemanget
erbjudandeTelias nät
erbjudande 4G stöd

fr. 99 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
2. Hallon abonnemang
hallon abonnemang

fördel Prisvärt abonnemang
erbjudande Ingen bindningstid
erbjudande Ingen uppsägningstid
erbjudande Låg månadskostnad

fr. 49 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna
Mer information
3. Comviq abonnemang
comviq abonnemang

erbjudande Studentrabatt
erbjudande Ingen öppningsavgift
erbjudande Fria samtal & sms

fr. 145 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
4. Telenor abonnemang
telenor abonnemang

erbjudande Sveriges bästa nät
erbjudande Täckningsgaranti
erbjudande Fria samtal & sms

fr. 219 kr

stjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information
5. Vimla abonnemang
vimla mobilabonnemang

erbjudandeIngen bindningstid
erbjudande Ingen uppsägningstid
erbjudande Oanvänd surf sparas

fr. 50 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

Bästa telefonabonnemang

Här ovan ser du de bästa svenska mobilabonnemangen just nu. Det finns flera riktigt bra operatörer, som har ett flertal mycket bra abonnemang du kan välja mellan. Alla abonnemang har olika surfmängd, samtalsmängd, antal sms, antal mms samt täckning i ditt område.

Det är dock enklare än man tror att välja telefonabonnemang numera. De flesta har faktiskt fria samtal, fria sms och mms. Det som skiljer abonnemangen åt är ofta surfmängden, täckningen och priset. Flera av de bästa operatörerna har bra priser, bra täckning samt mycket surf för pengarna. Konkurrensen är tuff numera och det är bra för dig som kund!

Basta telefonabonnemang

Kriterier för bästa abonnemang

Vi har sammansatt en bedömningslista med olika kriterier när du skall välja det bästa telefonabonnemanget för dig och dina behov. Du skall alltid titta på de behov du har vad gäller samtal, surf, täckning samt sms. Då hittar du relativt snabbt fram till den bästa operatören och det bästa abonnemanget.

Bedömning telefonabonnemang

 • Månadskostnad abonnemang
 • Spara oanvänd surfmängd
 • Fria samtal
 • Fria sms
 • Fria mms
 • Täckning i ditt område
 • Kundservice hos din operatör
 • Kundnöjdhet
 • Uppsägningstider

Lista med bra telefonabonnemang

I listan här ovan ser du de operatörer som erbjuder de bästa abonnemangen i Sverige. Vi har använt de kriterier som vi presenterar här ovan och tagit fram en lista på alla de bästa abonnemangen. Bedömningen är gjord objektivt och utan inbördes ordning.

De mobiloperatörer som finns med i listan är tex Tre, Hallon, Halebop, Comviq, Telenor, Tele2, Fello, Vimla. Dessa operatörer klarar alla eller de flesta av de kriterier som vi använder när vi bedömer telefonabonnemang. Vi har jämfört dem för att du enkelt skall kunna välja något som passar dig.

Bästa operatörer

Hallon

Hallon är den operatör som tar mycket marknadsandelar just nu. De har de bäst telefonabonnemang till lägst pris. Du väljer mellan olika storlekar på surfmängder och kan skaffa abonnemang med eller utan telefoner hos Hallon.

Mer information

Halebop

Halebop ligger alltid högt i undersökningar vad gäller nöjda kunder. Inget konstigt med det. De erbjuder många mobiltelefoner till bra priser. De har mobila bredband, kontantkort och mobilabonnemang. En stabil partner!

Mer information

Tre

Tre äger Hallon och är en de största operatörerna i Sverige. De har ett stort utbud vad gäller mobiler, abonnemang, kontantkort och mobila bredband. Stora surfmängder när du behöver detta! Snabbt nät! Passa på!

Mer information

Comviq

Comviq är en de mest kända operatörerna i landet och de har ett brett sortiment på mobiler med abonnemang. Vill du hellre ha rena abonnemang går detta alldeles utmärkt. Comviq är en stabil operatör med bra priser!

Mer information

Vimla

Vimla är ett lågprisalternativ och ett riktigt bra sådant! Telenor är ägare av Vimla och man tar ständigt nya marknadsandelar i hela landet. Bra priser och enkla villkor! Passa på!

Mer information

Fello

Fello gå i Telias snabba mobilnät och arbetar enbart med mobilabonnemang. Billiga telefonabonnemang är Fellos tanke och de lever upp till detta! Inget krångel utan bra priser, snabbt nät och generösa villkor vad gäller surfmängder!

Mer information

Vad skiljer dem åt?

Det finns olika saker som gör att alla operatörer skiljer sig åt lite grann. Vissa har ett högre pris, lite mer surfmängd eller andra för – och nackdelar. De operatörer som har tagit stora marknadsandelar de senaste åren är Hallon, Halebop, Comviq, Tre samt vimla. Dessa operatörer växer kontinuerligt och har en stor del mycket nöjda kunder.

Numera har nästan alla telefonabonnemang: 

 • Inga bindningstider
 • Ingen uppsägningstid
 • Mycket bra täckning över hela landet
 • Fria sms
 • Fria samtal
 • Fria mms
 • Spara oanvänd surfmängd
 • Bra kundservice
 • Fri roaming inom EU/EES

Detta är saker som tidigare inte existerade på mobilmarknaden. Numera är konkurrensen relativt hård och vi i Sverige ligger långt framme vad gäller mobilnät och användande av mobiltelefoni. Detta har gjort att operatörerna vill vinna kunder genom att ge oss de bästa telefonabonnemangen med de bästa villkoren. Allt detta till låga priser!