Vimla är en lågprisoperatör som har sina användare i fokus. Abonnemangen är lätta och tydliga och man får mycket surf för pengarna. Då kanske det inte är konstigt att Vimla har blivit vald till årets mobiloperatör flera år i rad – här är 10 anledningar till varför man ska välja Vimla.

MobilabonnemangKommentarer
Pris / mån
Betyg
vimla mobilabonnemang
erbjudandeIngen bindningstid
erbjudande Oanvänd surf sparas
erbjudande Data: 3 - 100 Gb

fr. 50 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information

 

  1. Fria samtal och sms

Vilket abonnemang man än väljer hos Vimla så får man alltid helt gratis samtal och sms inom Sverige. Det enda man behöver tänka på när man ska välja abonnemang är hur mycket surf man kommer att behöva varje månad.

fria samtal

  1. Ingen bindningstid

Alla Vimlas abonnemang är helt utan bindningstid. Det betyder att man kan byta operatör eller abonnemang inom Vimla när man vill – om man till exempel upptäckt att man behöver lite mer surf varje månad, eller kanske lite mindre. Vimla gör det enkelt att hitta ett abonnemang som passar ens behov som handen i handsken.

bindningstid

  1. Studentabonnemang

Som student kanske man har lite mindre klirr i kassan. Eller så lägger man hellre sina CSN-pengar på en härlig utekväll på en nation istället för på ett onödigt dyrt mobilabonnemang. Vimla erbjuder därför extra mycket surf för pengarna om man är student – och självklart är alla samtal och sms helt fria!

 

studentabonnemang

  1. Billigare abonnemang om du är under 18

Om man är under 18 får man även tillgång till precis samma fantastiska deal som studenterna: Billigare abonnemang med mycket surf så att man alltid kan vara uppkopplad och snacka med sina vänner och hålla koll på vad som händer i skolan.

abonnemang under 18

 

  1. Billigare abonnemang om du är över 55

Bara för att man är över 55 så behöver inte det betyda att man inte är intresserad av den senaste tekniken. Vimla har därför extra förmånliga priser för personer över 55 med extra mycket surf.

seniorabonnemang

 

  1. Halva priset de tre första månaderna

Som ny kund hos Vimla behöver man bara betala halva priset på sitt abonnemang under de första tre månaderna. Ett redan billigt abonnemang blir ännu lite billigare.

rabbat

  1. Bra täckning

Om man har ett mobilabonnemang från Vimla får man fantastisk täckning via Telenors stadiga och välutbyggda nät. Med Telenors nät surfar man blixtsnabbt i 4G och man har bra täckning både i storstan och på landet.

OperatörMobilnätTäckningskartor
VimlaTelenorVimlas täckningskarta

swerige

  1. Rabatt om du tipsar vänner om Vimla

Om du själv är kund hos Vimla så får du rabatt när du tipsar dina vänner om Vimla. För varje vän som byter till Vimla så får både du och vännen 10 kronor i rabatt på ert abonnemang varje månad – så länge båda använder Vimla.

vimla rabbat

 

  1. Vimla 2.0

Lite bättre, lite modernare: Vimla 2.0 är här. Vimla 2.0 är Vimlas nya plattform. Med den nya plattformen kommer ny och modern teknik och spännande nya funktioner. En av de nya funktionerna är Filter, en app som gör det möjligt att bestämma precis vilka som får ringa till dig. De telefonnummer som du inte har lagt till som favoriter filtreras helt enkelt bort och visas som pushnotiser på skärmen, så kan man själv bestämma om man vill ringa tillbaka eller inte. De som ringer får heller aldrig reda på att de har filtrerats bort, utan det tutar i deras lur precis som vanligt.

vimla

  1. Bra support

Om du behöver hjälp med något så finns Vimla där för dig! På hemsidan finns det svar på de allra vanligaste frågorna och om du behöver hjälp med något annat kan du skicka ett mejl, meddelande på Facebook eller chatta med Vimla via deras hemsida.

bra support

 

MobilabonnemangKommentarer
Pris / mån
Betyg
vimla mobilabonnemang
erbjudandeIngen bindningstid
erbjudande Oanvänd surf sparas
erbjudande Data: 3 - 100 Gb

fr. 50 kr

stjärnastjärnastjärnastjärnahalv-stjärna
Mer information