Fello är operatören som har satsat helhjärtat på det enkla: enkla abonnemang med enkla villkor – och inget utöver. De har varit en utmärkt operatör för den som redan har en mobiltelefon – och vill ha ett så billigt abonnemang som möjligt till den. Men nu är det dags för en ny era – genom ett sammanbete med Samsung kan du nämligen köpa en sprillans ny Samsung-telefon med ett abonnemang från Fello. 

Samsung samarbetar med en rad operatörer

Samsung har inlett samarbete med en rad operatörer för att erbjuda deras mobiltelefoner med abonnemang. Förutom Fello finns även Chilimobil, Vimla, Tre och Hallon på listan

Med dessa operatörer kan man alltså, via Samsungs hemsida, välja ett mobilabonnemang och en utvald modell från Samsung. Telefonen delbetalas i 12 månader eller köps direkt. Om man väljer att köpa en ny Samsung-modell med ett abonnemang från en utvald operatör får man rabatt – både på priset på mobiltelefonen och abonnemanget. 

Fello + Samsung = sant

För Fellos del erbjuder de tre olika abonnemang tillsammans med en Samsung: 7 GB surf, 14 GB surf och 22 GB surf. I alla abonnemang ingår telefonsamtal och sms inom Sverige. Man får även spara upp till 25 GB surf och såklart har de ingen bindningstid på sina abonnemang.

Om du väljer Fello som din Samsung-operatör får du halva priset i rabatt på ditt abonnemang under de första fyra månaderna – och upp till 2000 kr i rabatt på din mobiltelefon. 

Så fungerar det:

När du beställer en Samsung-mobil tillsammans med ett abonnemang från Fello, eller någon av de andra operatörerna som samarbetar med mobiljätten, levereras både mobiltelefonen och ditt nya SIM-kort hem till dig.

Mobiltelefonen skickas från Samsung och SIM-kortet skickas från operatören. Du placerar enkelt ditt SIM-kort i mobiltelefonen sen är det bara tt börja ringa, surfa och messa så mycket du vill. 

Om du skulle ångra dig kan. Du skicka tillbaka telefonen i upp till 30 dagar efter att du har fått hem den. Returen är gratis. Abonnemanget har du ångerrätt på i upp till 14 dagar från dagen du tecknat det. 

Kom ihåg att Fello tar en kreditupplysning på dig när du beställer ett abonnemang via Samsung – samma sak gäller Samsung om du väljer att delbetala din mobiltelefon. 

Detta får du alltid som kund hos Fello:


Billigast mobilabonnemang

Telefonsupport

Ingen bindningstid

Läs mer om Fellos abonnemang här