Har du haft oturen att få en eller flera betalningsanmärkningar har du trots det möjligheten att skaffa ett abonnemang för mobilt bredband. Se vilka abonnemang för mobilt bredband du kan teckna trots betalningsanmärkning med operatörer som inte tar kreditupplysning.


Mobilt bredband utan kreditupplysning

Betala i förskott med kort

Ingen bindningstid

Mobilt bredband som betalas i förväg

Det är vanligt att det görs en kreditkontroll när du vill teckna ett nytt abonnemang. Det är på grund av att betalningarna sker i efterhand och operatören vill kontrollera att du har möjlighet att betala räkningen.

För den som har en eller flera betalningsanmärkningar finns det i stället en lösning där betalningen sker i förväg och du slipper en kreditupplysning – kortbetalning. Detta är en fantastisk möjlighet för dig eftersom du slipper risken att skuldsätta dig mer, samtidigt som företagen kan vara säkra på att få in pengarna.

Trots att du har en betalningsanmärkning kan du alltså ändå dra nytta av alla fördelar som kommer med ett abonnemang för mobilt bredband.

Vi listar de bästa abonnemangen med förtidsbetalning för mobilt bredband.

Att välja rätt abonnemang för mobilt bredband

Ingen vill betala mer än nödvändigt för ett abonnemang, särskilt inte om det redan finns en betalningsanmärkning med i bilden. Då är det extra viktigt att hitta prisvärda alternativ som gör att du inte drar på dig ännu mer skulder.

Välj rätt datamängd

Rätt abonnemang innebär framförallt att du får rätt datamängd. Det finns mycket pengar att spara genom att välja rätt datamängd och undvika att slösa på data som inte används.

Fundera också på om du under en period kanske skulle kunna använda lite mindre datamängd än vad du brukar göra. Detta kan vara en hjälp i hela din ekonomiska situation, för ett mindre abonnemang kostar givetvis mindre.

Öka volymen om det behövs

Flera operatörer har inga bindningstider på sina abonnemang. Det betyder att du är fri att ändra både abonnemang och operatör när du vill.

Oavsett om du har hamnat i en ekonomiskt strulig situation eller bara vill vara smart med dina pengar, kan det vara en god idé att börja med ett mindre abonnemang. Märker du sedan att det inte räcker månaden ut, då kan du öka till ett större abonnemang.

Hur långt räcker surfen?

Vi rekommenderar


Billiga mobila bredband

Bäst-i-test

Ingen bindningstid

Beställ nu

Bästa operatör 2024

Hallon tar ingen kreditupplysning

Det finns flera operatörer som låter dig förskottsbetala mobilabonnemang, men Hallon låter dig också skaffa abonnemang med mobilt bredband utan att de tar en kreditupplysning. Det är därför Hallon du ska vända dig till om du vill skaffa ett mobilt bredbandsabonnemang trots att du har betalningsanmärkningar.

Hallon har inte någon bindningstid på sina abonnemang. De har dessutom flera olika storlekar på mobilt bredband och erbjuder mycket surf för pengarna. operatören är bland de mest prisvärda på marknaden, oavsett om du har en betalningsanmärkning eller inte.

Tänk dock på att det vid delbetalning av hårdvaror som surfplattor eller routrar görs en kreditupplysning som vanligt. Det går bara att teckna ett abonnemang när du har betalningsanmärkning.

Tar operatören kreditkoll vid teckning av mobilt bredband?

OperatörKreditkoll
HallonNej
TreJa
ChilimobilJa
TelenorJa


Operatörer som erbjuder mobilt bredband trots betalningsanmärkning

Det finns flera operatörer som erbjuder mobilabonnemang för dig med betalningsanmärkningar, men det är inte lika vanligt att mobilt bredband erbjuds utan kreditupplysning. Det finns dock ett undantag, vilka lyckligtvis också är en riktigt bra leverantör.

Hallon

Fördelar med Hallons abonnemang

  • Ingen kreditkoll
  • Spara surfen du inte använder
  • Byt surfmängd på bredbandet när du vill

Att tänka på

  • Bredbandet fungerar bara i Sverige

Mer information

Hallon – Mobilt bredband trots betalningsanmärkning

Hos Hallon kan du teckna mobilt bredband trots betalningsanmärkning. De gör ingen kreditkontroll på nya kunder som köper abonnemang eftersom man betalar i förskott med kontokort.

Hallon-mobilabonnemang-bastamobilabonnemanget

Frågor och svar om mobilt bredband trots betalningsanmärkning

Kan jag teckna ett abonnemang för mobilt bredband trots betalningsanmärkning

Ja, det finns operatörer som tar betalt i förväg, då brukar det gå bra att teckna ett abonnemang trots betalningsanmärkning. Hallon erbjuder betallösningar där det inte görs en kreditkoll. Då kan man teckna ett abonnemang trots betalningsanmärkningar.

Kan jag köpa en surfplatta på avbetalning till mitt mobila bredband om jag har betalningsanmärkningar?

Nej, om man köper en surfplatta, mobiltelefon eller annan hårdvara på avbetalning gör mobiloperatören en kreditupplysning och köpet går inte igenom om man har en betalningsanmärkning.

Kan jag köpa kontantkort trots betalningsanmärkning?

Ja, det går bra att köpa och fylla på kontantkort trots betalningsanmärkning. Här listar vi de bästa kontantkorten. Kontantkort betalar man i förtid, därför kan de vara en bra lösning om man har betalningsanmärkningar.

Kan jag köpa mobilt bredband med fri surf trots betalningsanmärkning?

Nej, i dagsläget erbjuder Hallon som enda operatör mobilt bredband utan kreditkoll. Hallon har. inget abonnemang med fri surf, men ett abonnemang med riktigt mycket surf. Läs mer om Hallons abonnemang på vår sida. 

Kan jag köpa abonnemang hos alla operatörer trots betalningsanmärkning?

Nej, alla operatörer på den svenska marknaden erbjuder inte abonnemang till kunder med betalningsanmärkningar. I tabellen listar vi de bästa abonnemangen för dig med betalningsanmärkning.